Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Το... αμάρτημα της μητρός μου στη Βρετανία - Καταπλάκωσε το μωρό της ενώ κοιμόταν



Καταπλάκωσε το μωρό της ενώ κοιμόταν





Οι ιατροδικαστές υποστήριξαν πως το μωρό πέθανε από το σύνδρομο του αιφνίδιου βρεφικού θανάτου - Ένας παράγοντας που συνέβαλε στον πρόωρο θάνατο του

νεογέννητου ήταν «η κατανάλωση αλκοόλ από τους γονείς»

Το έξι εβδομάδων μωρό τους καταπλάκωσαν οι γονείς του ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι τους, έπειτα από την πρώτη νύχτα που βγήκαν έξω να διασκεδάσουν, από τη γέννησή του.



Η 22χρονη Emily Lambert και ο 24χρονος Paul Pearson έβαλαν το μικρό Noah να κοιμηθεί δίπλα στο κρεβάτι, μέσα σε ένα καλάθι, όταν μετά από την πρώτη τους έξοδο από τη γέννησή του γύρισαν στο σπίτι τους, στις 3.30 τα ξημερώματα της 31ης Μαΐου.



Όταν περίπου στις 5 τα ξημερώματα το νεογέννητο ξύπνησε μέσα στα κλάμματα, ο πατέρας του τον τάισε και έπειτα τον έβαλε να κοιμηθεί ανάμεσά τους στο κρεβάτι.



Τέσσερις ώρες αργότερα, ο πατέρας του μωρού ξύπνησε βρίσκοντας το γιο του αναίσθητο και αίμα να έχει στάξει από τη μύτη του. Κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, αλλά ο μικρός ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο Bradford Royal Hospital.



Στην ανάκριση που πραγματοποιήθηκε για το θάνατο του μωρού, ένας γιατρός χαρακτήρισε την υπόθεση «τραγωδία» και προειδοποίησε άλλους γονείς για τους κινδύνους που επεφυλλάσσει ο ύπνος με τα μωρά τους στο κρεβάτι.



Στο δικαστήριο, σήμερα, οι ιατροδικαστές υποστήριξαν πως το μωρό πέθανε από το σύνδρομο του αιφνίδιου βρεφικού θανάτου (SIDS), κατόπιν στέρησης οξυγόνου και πως υπήρχε ήδη πρόβλημα στα όργανά του. Ωστόσο διευκρίνισαν πως ένας παράγοντας που συνέβαλε στον πρόωρο θάνατο του νεογέννητου ήταν «η κατανάλωση αλκοόλ από τους γονείς», καθώς και η υπερβολική ζέστη.



Ωστόσο, η 22χρονη υποστήριξε πως είχαν πιει μόλις από ένα ποτήρι κρασί εκείνο το βράδυ.






from anatakti.gr http://ift.tt/1wmthHz

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου