Μια πολύ εύκολη λύση για νόστιμο μεζεδάκι που μπορεί να συνοδεύσει την παγωμένη μπύρα μας ένα δροσερό απόγευμα με καλή παρέα...
Προετοιμασία: 10 λεπτά - Μαγείρεμα: 15 - 20 λεπτά
www.chefoulis.gr
Υλικά
- Σφολιάτα 1 φύλλο κομμένο σε 6 τετράγωνα
- Αυγά 6 τεμ
- Μπέικον 6 φέτες ψιλοκομμένες
- Ρεγκάτο 150 γρ τριμμένο
- Αλάτι - πιπέρι
- Λαδόκολλα
Οδηγίες
Ξεπαγώνουμε και κόβουμε σε 6 τετράγωνα κομμάτια το φύλλο σφολιάτας. Τα στρώνουμε σε ταψί που έχουμε βάλει την λαδόκολλα και σε κάθε κομμάτι βάζουμε τριμμένο τυρί, από ένα αυγό και από πάνω ψιλοκομμένο μπέικον. Σηκώνουμε λίγο τα τοιχώματα της σφολιάτας γύρω-γύρω, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ψηθεί το αυγό και να ροδίσει η σφολιάτα μας. Σερβίρονται ζεστά και τα απολαμβάνουμε.Προετοιμασία: 10 λεπτά - Μαγείρεμα: 15 - 20 λεπτά
www.chefoulis.gr
from anatakti.gr http://ift.tt/1gq3MPU
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου