Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ετοιμάζεται το παζάρι στην Αρτέμιδα!

«Ανοίγει» τις πύλες του το Σάββατο 28 Μαΐου, επίσημα εγκαίνια την Δευτέρα 30 Μαίου στις 20:30. Θα φιλοξενηθεί στον παραλιακό δρόμο, πίσω από το γήπεδο της Αρτέμιδας. Η Ομοσπονδία
υπαιθρίων εμπόρων και τα σωματεία της έχουν προγραμματίσει πολλές δωρεάν δράσεις για τους μικρούς επισκέπτες (animaters, face painting, παραστάσεις καραγκιόζη, κουκλοθέατρο, συναυλίες) ενώ θα είναι και σημαντικές οι εκπτώσεις – στα πωλούμενα είδη – που θα ανέρχονται έως και 70% στην μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά της Ανατολικής Αττικής.



//
Οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν σε πραγματικά χαμηλές τιμές : είδη ένδυσης – υπόδησης, μπιζού, κοσμήματα, ασημικά, είδη σπιτιού, είδη δώρων, βιβλία, παιχνίδια, γλυκίσματα – σνακ και πολλά άλλα είδη.
Την Δευτέρα 30 Μαΐου στις 20:30 θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια της υπαίθριας αγοράς, όπου η Ομοσπονδία και τα σωματεία της, θα έχει για τους παρευρισκόμενους πλούσιο κέρασμα.
Για τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην υπαίθρια αγορά και προκειμένου να ενημερωθούν για τις λίγες θέσεις που έχουν απομείνει τηλ. επικοιν. 6942840256



from anatakti.gr http://ift.tt/1TvGcmK
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου