Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΚΕΛ ΠΑΙΑΝΙΑΣ – ΚΟΡΩΠΙΟΥ: ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ…

Η πλάκα των εγκαινίων κάτω απ' την ανάρτηση των στοιχείων ενός έργου υποδομής, απαραίτητου για την αναβάθμιση των τοπικών κοινωνιών που θα εξυπηρετούσε / (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )
Όταν στις 23 Νοεμβρίου του 2013 εγκαινιαζόταν ο βιολογικός καθαρισμός των δήμων Παιανίας – Κορωπίου, κανείς δεν περίμενε ότι σήμερα, δύο χρόνια σχεδόν μετά κι ενώ το έργο έχει
ικανοποιητικά προχωρήσει, θα σταματούσε λόγω έλλειψης χρημάτων, καθώς η χρηματοδότηση σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό κ. Μάρδα «εκτιμάται ότι όταν ομαλοποιηθεί η ρευστότητα του Ελληνικού Δημοσίου, ο προγραμματισμός του ρυθμού μεταφοράς των κονδυλίων θα επαναπροσδιοριστεί, καθώς ο χρηματοδοτικός προγραμματισμός για την κάλυψη των αναγκών ρευστότητας προσαρμόζεται με βάση το ύψος των εσόδων του Προϋπολογισμού».



//
Η κατάληξη αυτή ήταν βέβαια αναμενόμενη καθώς όλα τα χρηματικά διαθέσιμα οδηγούνται στην κάλυψη τρεχουσών αναγκών, καθώς έχουν στεγνώσει τα πάντα αφού έχει σταματήσει η βοήθεια έξωθεν. Αν αυτό δεν είναι στάση εσωτερικών πληρωμών, ας μας πει κάποιος τι επιτέλους είναι! 

www.kirkinews.gr


from anatakti.gr http://ift.tt/29cYwM5
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου