Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Δ.ΜΑΡΚΟΥ: ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ...ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

Το Α.Τ. Αρτέμιδος Κλείνει!!!!
Από το 2014 οι κάτοικοι ανησυχούσαν για την πιθανότητα κλεισίματος του Α.Τ. Αρτέμιδος. Σε Ερώτηση της κας Ραφτοπούλου ο Δήμαρχος έδωσε την προσωπική του εγγύηση ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί!
Υποσχέθηκε μάλιστα να φέρει και σχετικό έγγραφο στην επόμενη συνεδρίαση. Κάτι που, φυσικά, ποτέ δεν έκανε γιατί δεν λέει ποτέ την αλήθεια!



//
Ακριβώς όπως υποσχέθηκε ότι δεν θα πέσουν ΠΟΤΕ τα λύματα στην θάλασσά μας από το ΚΕΛ και όμως θα γίνει, έτσι θα γίνει και το κλείσιμο του Α.Τ. Αρτέμιδος!
Ένα είναι η αλήθεια ότι με λόγια του αέρα, φωνές, εκφοβισμό και τραμπουκισμούς ξέρει να απαντά αυτή Δημοτική Αρχή! Έχει καταφύγει σε κάθε μέσον για την αποστόμωση κάθε Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης. Είναι η μόνη Δημοτική Αρχή με τα λιγότερα, αν όχι ανύπαρκτα Δελτία Τύπου!!
Ο Μόνος τρόπος που τους αρέσει να επικοινωνούν με τους Δημότες είναι με κακόγουστα Πανό που τοποθετούνται στην μοναδική όμορφη είσοδο της Αρτέμιδος, όσο και αν διατείνεται ο Δήμαρχος ότι τον ενοχλούν!! Ακόμη και σε αυτό μόνο λόγια είναι!

Έχω καιρό να γράψω γιατί έχω σιχαθεί!

Έχω πειστεί ότι δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να γράφω και να ξαναγράφω και να περιγράφω την οικτρή κατάσταση που επικρατεί στον δήμο αυτό.

Απολαύστε τον πολιτικό απατεώνα Δ.Μάρκου και το κλίμα που έχει επιβάλλει η "συμμορία" του στα Δ.Σ. Αλλά δυστυχώς για αυτούς υπάρχουν όλα τα Video των συνεδριάσεων!!

Κατάφεραν με εκφοβισμό να "κλείσουν" και την κάμερα της μόνης ρεπόρτερ που πάντα μαγνητοσκοπούσε του Δ.Σ. γιατί ήξεραν την ατμόσφαιρα που είχαν σκοπό να επιβάλλουν στις συνεδριάσεις!



from anatakti.gr http://ift.tt/2ldCMsY
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου