Σύμφωνα με το Sky News το σχέδιο έχει εκπονηθεί από το 2010 από το ζυθοποιείο De Halve Maan για να πάρει μπύρα
της εταιρείας από το ιστορικό ζυθοποιείο στο κοντινό εργοστάσιο εμφιάλωσης.
Η λύση δόθηκε από έναν υπόγειο αγωγό 3 χλμ, μέσω του οποίου θα μεταφέρεται η διάσημη μπύρα “Brugse Zot”, ενώ οι δρόμοι της πόλης θα απαλλαγούν από τα περίπου 500 φορτηγά που χρειάζονται για να μεταφέρουν την μπύρα, βελτιώνοντας τις συνθήκες διαβίωσης στην πόλη των Βρυξελλών.
Ο CEO της εταιρείας, Xavier Vanneste είπε στο Nieuwsbladsaid ότι "η μπύρα θα χρειάζεται 10 με 15 λεπτά για να φτάσει στο εργοστάσιο εμφιάλωσης, μεσώ του αγωγού, αφήνοντας εκατοντάδες φορτηγά εκτός του κέντρου της πόλης".
Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης των Βρυξελλών έδωσε επίσημα το ΟΚ, ενώ το κόστος κατασκευής του αγωγού θα πληρώσει η ίδια η εταιρεία.
Πάντως δεν είναι ο μοναδικός αγωγός που μεταφέρει με ασφάλεια μπύρα στο εργοστάσιο εμφιάλωσης. Γερμανική ζυθοποιεία έφτιαξε αγωγό 2,4 χλμ που μεταφέρει 13.737 γαλόνια μπύρας σε μπαρ στην Veltines-Arena στο Gelsenkirchenm.
Πηγή: www.newmoney.gr
from anatakti.gr http://ift.tt/1pjN2Hx
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου