Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Καυγάς Κοτζιά-Άδωνι στο Twitter για την εξωτερική πολιτική



Μια ημέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου ΥΠΕΞ

Αφορμή αποτέλεσε ανάρτηση του νέου υπουργού Εξωτερικών για την «δημοκρατική εξωτερική πολιτική» - Να απαντήσει στις κατηγορίες περί εξαγορασμού του από τον

Πούτιν τον κάλεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Άγριος καυγάς μέσω Twitter ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.



Αφορμή αποτέλεσε η ανάρτηση του Νίκου Κοτζιά μετά την γεμάτη ένταση τελετή παράδοσης-παραλαβής από τον Ευάγγελο Βενιζέλο (διαβάστε περισσότερα εδώ ) ότι το «σύστημα εξάρτησης ήδη ενοχλείται από δημοκρατική εξωτερική πολιτική.Βρίζει ασύστολα. Επιδιώκει με πολυειδή ψεύδη να καλύψει ραγιαδισμό του».







Για τη φράση «δημοκρατική εξωτερική πολιτική» ζήτησε διευκρινίσεις ο βουλευτής της ΝΔ καλώντας επίσης τον υπουργό Εξωτερικών να δώσει εξηγήσεις στις κατηγορίες ότι «σας έχει εξαγοράσει ο Πούτιν ή έστω στενοί του σύμβουλοι».









«Δεν με ακούς!Σου είπα πριν 2 χρόνια ότι είναι καλό να πουλάς βιβλία, καλύτερα,όμως,θα ήταν να διαβάζεις και κανένα βιβλίο» ήρθε η οργισμένη απάντηση του Νίκου Κοτζιά ο οποίος συνέχισε τις αναρτήσεις του σχετικά με την εξωτερική πολιτική διαμηνύοντας ότι «δεν μασάω».

















from anatakti.gr http://ift.tt/1yyU8et

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου