Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Αυτός ο άνθρωπος θα δίνει $1 εκατ. διατροφή τον μήνα για τα παιδιά του!




Το να είσαι πατέρας είναι αναμφίβολα υπέροχο, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να αποβεί εξαιρετικά δαπανηρό.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του γνωστού δισεκατομμυριούχου ιδρυτή εταιρείας

διαχείρισης κεφαλαίων, του Ken Griffin από το Σικάγο που έχουμε συναντήσει κι άλλες φορές στο Newmoney, είτε για την καριέρα του ως δασκάλου του σκι πριν γίνει πάμπλουτος, είτε για τη δωρέα των 150 εκατ. δολαρίων που έδωσε στο παλιό του σχολείο: το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Αυτή τη φορά ο μεγιστάνας των hedge funds, πρόκειται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τα παιδιά του, καθώς η πρώην σύζυγός του Anne Dias Griffin του ζητά να δίνει διατροφή γι' αυτά... 1 εκατ, δολάρια τον μήνα. Τα παιδιά είναι πέντε και έχουν συνηθίσει να μεταφέρονται στα πέντε σπίτια τους με ιδιωτικά τζετ.

Σημειωτέον, τα παιδιά δεν είναι καν έφηβοι, αλλά ηλικίας κάτω των 10 ετών.

Στην αγωγή που κατέθεσε στο δικαστήριο, ο Griffin αναφέρει ότι η πρώην του απαιτεί χρήματα για την προσωπική της καλοπέραση και υποκριτικά "βάζει μπροστά " τα παιδιά για να πετύχει να τα πάρει.



Όπως λέει, στο ποσό που ζητά η Dias συνπεριλαμβάνονται 300.000 δολάρια τον μήνα για μετακινήσεις με τζετ, 160.000 δολ. τον μήνα για ενοικιάσεις εξοχικής κατοικίας και 60.000 δολ. για ενοικίαση γραφείου και πληρωμή προσωπικού.



Η Dias με ανακοίνωσή της αναφέρει πως η αγωγή "είναι γεμάτη από ψεύδη και αποτελεί ακόμα μια επονείδιστη απόπειρα του Ken Griffin – του πλουσιότερου δισεκατομμυριούχου στο Ιλινόις - να τιμωρήσει την οικογένειά του και να αποφύγει την ευθύνη να διατηρήσει αμετάβλητο τον τρόπο ζωής των παιδιών".



Όπως λέει, ο Griffin αρνείται να δώσει στα παιδιά την υποστήριξη στην οποία έχουν συνηθίσει και που δικαιούνται από τον νόμο του Ιλινόις.



Πηγές που πρόσκεινται στη Dias αναφέρουν ότι το ποσό του ενός εκατ. μηνιαίως δεν απαιτείται από την Dias, αλλά προκύπτει από τον υπολογισμό των εξόδων που έκανε το ζευγάρι για τα παιδιά όταν ήταν παντρεμένο. Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ιλινόις, αυτό θα πρέπει να συνεχιστεί και μετά το διαζύγιο.

Όπως, πάντως, συνήθως συμβαίνει στα διαζύγια, ανεξαρτήτως από το κοινωνικό ή οικονομικό επίπεδο των εναγόντων, στην αγωγή του ο Griffin κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ότι αυτό που θέλει είναι να μη χρειαστεί να βάλει το χέρι στη δική της τσέπη, για να συνεχίσει να κάνει την πολυτελή ζωή που έχει συνηθίσει.

Η Dias είχε πει ότι τα παιδιά τους και η ίδια απολαμβάνουν έναν εξαιρετικά πλούσιο τρόπο ζωής και μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα σε 5 σπίτια σε Σικάγο, Ασπεν, Χαβάη, Μαιάμι και Νέα Υόρκη.Επίσης έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε δύο ιδιωτικά τζετ για να ταξιδεύουν στα σπίτια τους και αλλού.



Επίσης, ανέφερε πως η οικογένεια έχει έναν μεγάλο αριθμό προσωπικού, ενώ υπάρχει ολόκληρη εταιρεία που προσλαμβάνει υπηρετικό προσωπικό και βοηθούς που ονομάζεται "Griffin Family Services."







from anatakti.gr http://ift.tt/16n3a8Y

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου