Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Δημοτική Βιβλιοθήκη Σπάτων-Αρτέμιδος στο Πνευματικό Κέντρο «Χρήστος Μπέκας»




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επίσκεψη μαθητών Ε’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σπάτων στη Βιβλιοθήκη.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σπάτων-Αρτέμιδος στο Πνευματικό Κέντρο «Χρήστος Μπέκας» υποδέχτηκε τους μαθητές των 3 τμημάτων της Πέμπτης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σπάτων με τους δασκάλους τους την Πέμπτη 26-2-2015 και την Παρασκευή 27-2-2015.



Οι μαθητές ενημερώθηκαν από την βιβλιοθηκονόμο σχετικά με τη λειτουργία της Βιβλιοθήκης, το ωράριο, την εγγραφή, τον δανεισμό, τους τρόπους πρόσκτησης υλικού και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Τα παιδιά παρουσίασαν τις εργασίες που είχαν ετοιμάσει σχετικά με τα εξωσχολικά βιβλία που είχαν μελετήσει και έγινε συζήτηση πάνω στα θέματα αυτών των εργασιών. Ξεναγήθηκαν στο χώρο προκειμένου να αποκτήσουν μια πλήρη εικόνα για το υλικό της βιβλιοθήκης, ενθουσιάστηκαν με το πλήθος και την ποικιλία των βιβλίων, διάλεξαν και ξεφύλλισαν κατά ομάδες βιβλία που τους ενδιέφεραν και πήραν τα κατάλληλα ερεθίσματα για να γίνουν υπεύθυνα μέλη της Βιβλιοθήκης.



Έφυγαν ενθουσιασμένοι δίνοντας την υπόσχεση να επισκεφθούν σύντομα τη Βιβλιοθήκη με τους γονείς τους, για να δανεισθούν τα βιβλία που τόσο τους άρεσαν!



Το ωράριο της Δημοτικής Δανειστικής Βιβλιοθήκης είναι Δευτέρα με Παρασκευή 7.30 π.μ. -15.30 μ.μ.







from anatakti.gr http://ift.tt/1EfANWM

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου