Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Τα βρήκαν Πατούλης- Δούρου- Καραμέρος. Όλο το παρασκήνιο από τη συνάντηση στη γνωστή ταβέρνα …



Τέλος στην κόντρα Δήμων και Περιφέρειας Αττικής έδωσε χθεσινοβραδινή συνάντηση του Γιώργου Πατούλη με την

Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και τον Αντιπεριφερειαρχη Γιώργο Καραμέρο στη γνωστή ταβέρνα των Βορείων Προαστίων «Η Κουτάλα».









Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του airetos.gr , τη συνάντηση προκάλεσε η κα Δούρου, η οποία έλεγε τις τελευταίες ημέρες σε συνεργάτες της: «Εγώ δεν θα γίνω η Κωνσταντοπούλου της Αυτοδιοίκησης να γκρινιάζω από το πρωί έως το βράδυ, αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει».



Η κα Δούρου επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, ο οποίος βρισκόταν στην Αστόρια των ΗΠΑ, μαζί με τον κολλητό της Περιφερειάρχη Υπουργό Εθνικής Αμύνας Πάνο Καμμένο, προκειμένου να ανυψώσουν το εθνικό φρόνημα των Ομογενών μας.



Από το αεροδρόμιο ο Γ. Πατούλης έφτασε κατευθείαν στην ταβέρνα «Η Κουτάλα» .

Τον πάγο έσπασε η Ρένα Δούρου, η οποία πρότεινε: «Τα 145 εκατ. ευρώ του Ευρωπαϊκού προγράμματος επισιτιστικής και υλικής συνδρομής σε άπορους μπορούμε να τα διαχειριστούμε τις μισές μέρες εμείς και τις άλλες μισές εσείς».

«Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά» αντέτεινε ο Γιώργος Πατούλης. «Θα ξεφτιλιστούμε».



Τελικά συμφωνήθηκε η διαχείριση να γίνεται ανά εξάμηνο, ενώ και ο Αντιπεριφερειαρχης Γιώργος Καραμέρος έδωσε τα χέρια και υποσχέθηκε στον Γιώργο Πατούλη, ότι θα οργανώσει ένα « πάρτι» για να γιορτάσουν αυτή την επιτυχία ...





airetos.gr






from anatakti.gr http://ift.tt/1xYDjR3

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου