Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Πυρκαγιές σε Ρέθυμνο, Άρτα, Λακωνία, Νέα Μάκρη, Μέγαρα και Κέα

Πυρκαγιές σε Ρέθυμνο, Άρτα, Λακωνία, Νέα Μάκρη, Μέγαρα και Κέα
Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Αστράς της Κέας, όπου επιχειρούν 15 εθελοντές πυροσβέστες, με 3 οχήματα και 3 αεροσκάφη
Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν σχεδόν σε όλη την επικράτεια έχουν θέσει σε κατάσταση συναγερμού την Πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία, εκτός από τη μεγάλη πυρκαγιά στην Κάρυστο Ευβοίας, κλήθηκαν τις τελευταίες δύο ώρες σε άλλα έξι περιστατικά.



//
Πιο συγκεκριμένα, υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι φωτιές που εκδηλώθηκαν στο Γεράνι Ρεθύμνου και τις Συκιές Άρτας, μετά από έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά που ξέσπασε σε οικόπεδο μέσα στον οικισμό της Νέας Μάκρης στην Αττική. Η συγκεκριμένη φωτιά ήταν πολύ επικίνδυνο να επεκταθεί πολύ γρήγορα και να θέσει σε κίνδυνο κατοικίες.

Το μεσημέρι ξέσπασε νέο μέτωπο στην περιοχή Δαιμονιά της Λακωνίας, όπου επενέβησαν 8 οχήματα, με 20 πυροσβέστες και 9 άτομα πεζοπόρο, ενώ επιχείρησαν και 3 αεροσκάφη, θέτοντας πολύ γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο.

Υπό έλεγχο τέθηκε και η πυρκαγιά στην περιοχή Χάνι Κοκκιναρέας στα Μέγαρα. Στο σημείο επιχείρησαν 11 οχήματα της Πυροσβεστικής, με 22 πυροσβέστες.

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή Αστράς, στην Κέα. Στο σημείο επιχειρούν 15 εθελοντές πυροσβέστες, με 3 οχήματα και 3 αεροσκάφη.


from anatakti.gr http://ift.tt/2bqpy7z
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου