Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Άλλαξε η χωροθέτηση του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι με "τις ευλογίες" του Δ.Μάρκου

Ο Δημήτρης Μάρκου εξαρτώμενος μόνο από τα συμφέροντά του και τους σκελετούς που κουβαλάει παραμένει σταθερός στην πορεία εξαπάτησης των δημοτών για το θέμα του αποχετευτικού. Συμφώνησε με την Ε.ΥΔ.Α.Π. στην ολοκλήρωση  της  χωροθέτησης του εγκλήματος που πρόκειται να συμβεί στην θάλασσά μας. 

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που προπηλάκιζε τον προηγούμενο Δήμαρχο που είχε ταχθεί επίσημα για την χωροθέτηση του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.
Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που εξαπάτησε όλους αυτούς που τον πίστεψαν και του έδωσαν την θέση του Δημάρχου.
Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που πήρε στην παράταξη του ανθρώπους που είχαν ταχθεί ενάντια στο ΚΕΛ τα προηγούμενα χρόνια! Άνθρωποι που και αυτοί ακολουθούν τα βήματά του, σιωπούν και υποτάχθηκαν στον βωμό του συμφέροντος.
Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που υποσχέθηκε να μην πέσουν τα λύματα στην θάλασσα της Αρτέμιδος!
Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που μετά την εκλογή του είχε το σθένος να φέρει για ψήφιση την Χωροθέτηση στην Θέση Λακαθέλα-Κήπι , ενώ είχε ήδη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για σύνδεση με την Ψυτάλλεια.
Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που με την υπεροψία του μας εμπαίζει σε κάθε του απόφαση.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που προσπάθησα να σας περιγράψω προεκλογικά στο άρθρο μου: «Δημήτρης Μάρκου - Τον ξέρετε;» και κατηγορήθηκα δριμύτατα, αλλά δυστυχώς αποδεικνύεται ότι τον ήξερα καλύτερα από όλους!!!
Στις 27 Ιουλίου 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΥΔ.Α.Π. αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση κήρυξης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης εκτάσεων εμβαδού 121.017,54 τ.μ. για την κατασκευή του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων (Κ.Ε.Λ) Βορείων Μεσογείων των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων, Αρτέμιδος στην Θέση Πλατύ Χωράφι του Δήμου Σπάτων.
Διαβάστε το συγκεκριμένο έγγραφο της απόφασης ΕΔΩ


from anatakti.gr http://ift.tt/2aANWOW
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου