Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Σήμερα διαγράφεται ο Ι. Τουντας ή διαλύεται ο συνδυασμος "Νέα Εποχή";

Γράφει αναγνώστης μας 
Σήμερα στις 14:00 συνεδριάζει στο γραφείο του Δημάρχου!!!! η παράταξη "Νέα Εποχή" στην οποία ηγείται ο Δημήτρης Μάρκου με θέμα την διαγραφή-αποπομπή του Δημοτικού Συμβούλου και μέλος της παράταξης Ιωάννη Τούντα (η διαδικασία που πρόκειται να πραγματοποιηθεί δείχνει ιδιαίτερη πρεμούρα).
Πρόεδρο, αυτή τη στιγμή, δεν έχει το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά παράβαση του νονού, ο οποίος ορίζει ρητά και κατηγορηματικά ότι μετά το πέρας της 2ης συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στις 2/7/17 αυτομάτως ορίζεται πρόεδρος ο πρώτος σε ψήφους του συνδυασμού πλειοψηφίας, ο Αντώνης Τούντας.



//
Ερώτημα: κύριε Αντώνη Τούντα έχετε αναλάβει καθήκοντα προέδρου; Ναι ή Όχι;
Ο νόμος είναι ρητός και κατηγορηματικός!
Μήπως σκέφτεστε την παραίτησης σας; Γιατί, αν μετά από 3 ημέρες ισχυρισθείτε ότι δεν αποδεχθήκαμε την θέση του προέδρου, εξ αρχής, παρότι αυτό δεν το προβλέπει ο νόμος βάση του άρθρου... δημιουργείται μείζον ζήτημα και θέμα παράβασης καθήκοντος από την πλευρά σας, το οποίο πιστεύω ότι ο Ι. Τούντας δεν θα αφήσει να περάσει απαρατήρητο.
Άλλωστε την δυναμική του την έχει δείξει όλο το τελευταίο διάστημα και την έχουμε, όλοι, παραδεχτεί.
Προσοχή! Με τους θεσμούς δεν έχει το δικαίωμα να παίξει κάνεις!!
Ο Δήμος δεν είναι κανενός επιχείρηση και τσιφλίκι!!
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο Δήμαρχος ζητάει μια μια τις παραιτήσεις των συμβούλων μέχρι να φτάσει στον 12ο, τον Α. Φύτρο. Από όσο γνωρίζω τις 10 παραιτήσεις που προηγούνται του Α. Φύτρου τις έχει!! Έχει "κολλήσει" στην "σκόπελο", Ι. Τούντα, 7ο κατά σειρά που έχει δηλώσει ότι θα αποδεχθεί το αξίωμα.
Αυτή την δυσκολία, από ότι φαίνεται ξεκάθαρα, προσπαθεί να την ξεπεράσει καταστρατηγώντας όλα τα μέσα, νόμιμα ή μη! Προσπαθεί να τον προσπεράσει διαγράφοντας τον, με παράνομη διαδικασία.

Προφανώς όλα αυτά τα κάνει για να αποδείξει ότι κουμάντο κάνει αυτός και μόνο αυτός, ετσιθελικά ζητώντας από τους υπόλοιπους 19 συμβούλους (μετά την παραίτηση του αξιώματος από τον Β. Τυράκι) να τον ακολουθούν σε ότι αποφασίσει, άσχετα αν είναι ορθό ή λάθος, απλά και μόνο γιατί είναι δική του επιθυμία!
Είμαι σίγουρος, όμως, ότι ο συνδυασμός του δεν αποτελείται από "πρόβατα" ή "φερέφωνα" αλλά από σοβαρούς και αξιοπρεπείς συμβούλους που τους εξέλεξε ο λαός της πόλης μας και δεν τους διόρισε εκείνος!
Σήμερα, λοιπόν θα φανεί, στις 14:00, ποιος ή ποια θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Βεβαίως αν και παράνομα "το κατηγορητήριο" για τον Ι. Τούντα δεν έχει απαγγελθεί και κάνεις δεν το ξέρει. Φαντάζομαι ότι ο Ι. Τούντας δεν έχει λόγο να αισθάνεται ότι έχει πράξει κάτι επιλήψιμο προς την παράταξη στην οποία ανήκει, τουλάχιστον τις 2 τελευταίες εβδομάδες που έγιναν οι εκλογές!
Διαφορετικά οποιοσδήποτε από την παράταξη θα είχε ζητήσει, ήδη, την διαγραφή του για συγκεκριμένο παράπτωμα.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο Δήμαρχος καταστρατηγεί τις διαδικασίες παράνομα για να επιτευχθεί η αποδοκιμασθείσα από το Δημοτικό Συμβούλιο επιθυμία του, πιστεύοντας ότι έτσι θα σώσει το γόητρο του.
Ίδωμεν!
Φοβάμαι ότι και σήμερα, πιθανόν, θα διαπράξει συνεχόμενα ατοπήματα ώστε να διαλυθεί η παράταξη του, από ότι φαίνεται από τον υπέρμετρο εγωισμό του, εγωπάθεια και ανικανότητά!

Δ.Μ.


from anatakti.gr http://ift.tt/2tg6X5V
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου