Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Δ.ΜΑΡΚΟΥ - Ο Δήμαρχος "F.MARKOS" των Σπάτων, Αρτέμιδος

Ένα Video που μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει για το ήθος του ανθρώπου που κάθεται στην θέση του Δημάρχου Σπάτων, Αρτέμιδος...




//

Η "ΣΟΒΙΕΤΙΑ" του κ.Πολλάκη έχει έλθει στον Δήμο μας με την ανάληψη καθηκόντων  του "Κομισάριου" Δημάρχου.  Ο "Σύντροφος" Δ.Μάρκου, έτρεξε να προλάβει μην πάρει την πρωτιά του αυταρχισμού άλλος "Σύντροφος Κομισάριος".

Πέταξε 2 εκατομμύρια€ στο ερημωμένο ΚΗΦΗ, χάρισε 500.000€ μετά από 15 χρόνια για τον "Σύντροφο Τυράκη", με τον "Σύντροφο Γιαννάτο" πούλησε, "εν κρυπτώ και παραβύστω", το γήπεδο των Σπάτων στην ΑΕΚ, προσπάθησε να πετάξει 1 εκατομμύρια για άχρηστα χωράφια αλλά τον σταμάτησε η μήνυση Μαρλαντή και οι "Σύντροφοι" Ρένα Δούρου και Π.Φιλίππου τον διέταξαν και έβαλε την υπογραφή του για το πρώτο μοντέρνο ΓΚΟΥΛΑΓΚ,  το Φαραωνικό ΚΕΛ στα Σπάτα.

Ποδοπατώντας κάθε έννοια δημοκρατίας, σεβασμού και κοσμιότητας, σαν νέος Πατακός, αντί να ανακοινώσει αυτό που είναι υποχρεωμένος από τον νόμο, δηλαδή τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Αντώνη Τούντα που αυτόματα γίνεται πρόεδρος λόγω της πλειονότητας ψήφων, διαγράφει παράνομα και καταχρηστικά μέλος του συνδυασμού που ανήκει και αυτός! Με αυτή του την πράξη προσέβαλλε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και ειδικότερα τα μέλη του Συνδυασμού του. Αυτό που μπορούσε να πει ήταν ότι "Εισηγείται στο συνδυασμό την διαγραφή του Ι.Τούντα".

Επίσης είναι πολύ αλαζονικό να πιστεύει ότι έχει την εξουσία να επιτρέπει ή να απαγορεύει ποιος θα βάλει υποψηφιότητα από τους ανθρώπους που με τις ψήφους τους του χάρισαν τον θώκο του Δημάρχου στο οποίο τώρα κάθεται και καταδυναστεύει και εκφοβίζει τόσο άνετα.

Έχω γράψει και τον έχω περιγράψει από τον καιρό που ήταν στην αντιπολίτευση. Σας είχα προειδοποιήσει προεκλογικά ακόμη και με video.
Λυπάμαι πάρα πολύ που επιβεβαιώθηκα με αυτό τον τρόπο!


from anatakti.gr http://ift.tt/2tlcyGG
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου