Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Απεβίωσε ο CEO της Coca Cola HBC, Δημήτρης Λόης

Στις 15 Σεπτεμβρίου η εταιρεία ανακοίνωνε πως ο επικεφαλής της θα παρέμενε σε άδεια για τέσσερις μήνες για λόγους υγείας
Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο διευθύνων σύμβουλος της Coca-Cola HBC, Δημήτρης Λόης, ο οποίος από τα μέσα Σεπτεμβρίου είχε πάρει άδεια από τα καθήκοντά του για λόγους υγείας.



//
«Είμαστε βαθιά λυπημένοι από τα νέα του θανάτου του Δημήτρη. Ήταν μεγάλο προνόμιο που τον γνωρίζαμε προσωπικά και που εργαστήκαμε μαζί του για τόσα πολλά χρόνια», τόνισε ο Αναστάσης Δαβίδ, πρόεδρος του δ.σ. της Coca-Cola HBC, σε ανακοίνωσή του.

«Ο Δημήτρης θα μείνει πάντα στη μνήμη μας για την αφοσίωσή του στους ανθρώπους μας και στις αξίες τις οποίες πρέσβευε».
Ο Μιχάλης Ήμελλος θα συνεχίσει στον ρόλο του acting CEO.

Συγκεκριμένα, στις 15 Σεπτεμβρίου η εταιρεία ανακοίνωνε πως ο επικεφαλής της θα παρέμενε σε άδεια για τέσσερις μήνες, ενώ ανέλαβε να τον αντικαταστήσει ο Μιχάλης Ήμελλος, οικονομικός διευθυντής της Coca-Cola HBC.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση την οποία είχε εκδώσει τότε ο ίδιος ο Δημήτρης Λόης, «Είναι προς το καλύτερο συμφέρον της Coca-Cola HBC και δικό μου να πάρω αυτό το χρόνο για να εστιάσω στην υγεία μου, ενώ ο Μιχάλης και η υπόλοιπη ισχυρή μας ομάδα συνεχίζουν να εκτελούν τη στρατηγική μας».

Το Νούμερο 2 της Coca Cola HBC, μετά τον πρόεδρο της εταιρείας, Αναστάση Δαυίδ,  ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Coca-Cola HBC τον Μάρτιο του 2007, οπότε και ορίσθηκε Περιφερειακός Διευθυντής έχοντας την ευθύνη για σημαντικές αγορές της Εταιρείας όπως η Βουλγαρία, η Ελλάδα, η Κύπρος, η Μολδαβία, η Νιγηρία και η Ρουμανία.


from anatakti.gr http://ift.tt/2fG7XbQ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου