Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

«Σουρωμένος» διπλωμάτης απειλούσε να ξεκινήσει πόλεμο Αιθιοπίας-Τουρκίας γιατί του είπαν να κάνει αλκοτέστ

Οι αστυνομικοί εστάλησαν μετά τα ατυχήματα, καθώς ο υπάλληλος, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστΈνας υπάλληλος από την πρεσβεία της Αιθιοπίας στην Άγκυρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μεθυσμένος, απείλησε
αξιωματικούς της αστυνομίας ότι θα "ξεκινήσει πόλεμο" μεταξύ της Αιθιοπίας και της Τουρκίας αφ' ότου ενεπλάκη σε δύο τροχαία ατυχήματα στις 26 Νοεμβρίου.



//

Οι αστυνομικοί εστάλησαν μετά τα ατυχήματα, καθώς ο υπάλληλος, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ.

Μετά την άφιξη της αστυνομίας, ο αξιωματούχος υποσχέθηκε να «ξεκινήσει διπλωματική κρίση μεταξύ Τουρκίας και Αιθιοπίας».
Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες, ο ντόπιος Burak Ayaydın, του οποίου το αυτοκίνητο χτυπήθηκε και ο ίδιος τραυματίστηκε από τον υπάλληλο, δήλωσε ότι ο ύποπτος απειλεί να «ξεκινήσει πόλεμο» με την Τουρκία.

«Αυτό το πρόσωπο χτύπησε άλλο ένα αυτοκίνητο στο δρόμο. Τότε απομακρύνθηκε και μας χτύπησε... Φαινόταν σαν να ήταν μεθυσμένος», δήλωσε ο Ayaydın.


from anatakti.gr http://ift.tt/2ieKOSM
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου