Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Σπάτα - Το Χαλιφάτο του αυτόφωρου!











Πρώτη δημοσίευση: 24/10/2014

Μεγάλο στέλεχος της παράταξης «Νέα Εποχή», "νέα ήθη και έθιμα" προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Σπάτων εχθές, 13.10.2014 και σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτόφωρου.


Σεβόμενοι το προσωπικό απόρρητο του στελέχους, αν και δεν είναι άγνωστο στην μικρή κοινωνία μας, δεν θα αναφέρουμε όνομα. Το ζητούμενο δεν είναι να "κυλήσουμε στην λάσπη πρόσωπα" αλλά τις πολιτικές πράξεις και πρακτικές που υιοθετεί η σημερινή εξουσία του Δήμου.



Ο Δήμαρχος του "κατά τύχη" και των μηνύσεων ζει τον δικό του "μύθο.



Θα μας απαντήσει ο κύριος Δήμαρχος του "κλείστε τα μικρόφωνα", με διώξεις του Τύπου, "ανατρέξτε στα πρακτικά", τραμπουκισμούς και απειλές για την προσωπική μας ακεραιότητα πως θα διοικήσει τον Δήμο "φάντασμα";



Δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν τον ήξερε. Όλους τους ήξερε και στάθμισε μόνο τις ψήφους που "κουβαλάνε". Άλλωστε μόνο το αξίωμα του Δημάρχου τον ενδιέφερε! Δεν τον απασχόλησε ποτέ μα ποτέ το κόστος. Και μόνος του να μείνει, ο τίτλος "δήμαρχος" και όσα αυτό συνεπάγεται τον ενδιαφέρει, ακόμη και αν αυτομολήσουν όλοι και μείνει εντελώς μόνος του.

Άπαξ και κατέκτησε αυτό το αξίωμα δεν έχει κανένα άλλο πρόβλημα. Πέντε χρόνια, ή μόνος του ή με κάποιους άλλους αυτός θα λέγεται και θα είναι "Δήμαρχος". Τον άγγιξε το χέρι του Μίδα, έγινε Δήμαρχος! Είναι το μοναδικό αξίωμα στην δημοκρατία μας που είναι "δικτατορικό". Φτάνει μια στιγμιαία πλειοψηφία να σε βάλει στον θώκο του Δημάρχου και από κει και πέρα "άστους να λένε άστους να πουν".








from anatakti.gr http://ift.tt/1wGrg56

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου