Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Αρτέμιδα - Δημήτρης Μάρκου, ένας Δήμαρχος υπερασπιστής Αυθαιρεσίας

Ο δήμαρχος της απάτης και της αυθαιρεσίας ξεκίνησε την καριέρα του επιτέλους με πρόβα τζενεράλε την σύλληψη του και τη μεταγωγή του στον Εισαγγελέα με αυτόφορη διαδικασία.
Πρόκειται, τελικά, για ένα ξεχασμένο ανθρωπάκι με πρακτικές και πολιτικές του 1950 που χρησιμοποιεί παράνομα και καταχρηστικά, όπως συνηθίζει τον ένα χρόνο της θητείας του, το αξίωμα του σαν δήμαρχος κατά το δοκούν.
Σήμερα διέταξε τους χειριστές των μηχανημάτων του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος να μπλοκάρουν το δρόμο για να μην μπορούν, δήθεν, τα μηχανήματα  της Αποκεντρωμένης να πάνε να εκτελέσουν μία τελεσίδικη απόφαση. 
Ποια ήταν η απόφαση; 
Να κατεδαφιστεί ένα αυθαίρετο εξοχικό που χτίστηκε εντελώς παράνομα μέσα σε δασική περιοχή. Αυτό το εξοχικό μαζί με άλλα 15-20 άτυχα, που δεν είχαν εκείνη την εποχή πολιτικό μέσον, έχουν τελεσίδικη απόφαση ότι πρέπει να κατεδαφιστούν. 
Από μία πλευρά αυτό είναι άδικο! Χιλιάδες είναι τα παρόμοια στην ευρεία περιοχή της Αρτέμιδας, ακόμα και του στελέχους -παντός καιρού και κάθε δημοτικής αρχής οικονομικής κουμανταδόρου- που είναι χτισμένο προκλητικά αυθαίρετα με πισίνα μέσα στο ρέμα. Αλλά όταν έχεις τον κατάλληλο προστάτη και τα χρήματα να το κάνει να φαίνεται νόμιμο δεν κινδυνεύεις με κατεδάφιση. 
Αλλά ας πάμε στην ουσία του θέματος! Ποια είναι αυτή η ουσία του θέματος; 
Αυτή η ενέργεια του δήμαρχου, σκέτη και μόνη της, είναι πάρα πολύ κοινωνικά ανθρώπινη ακόμα και ηρωική! 
Μόνο που το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει βαθύ παρελθόν στην απάτη και στα ψέματα. 
Μιλάμε για τον δήμαρχο της αυθαιρεσίας και της απάτης. Και το λέω αυτό γιατί το καλοκαίρι, αντίστοιχα, δεν έβαλε τα μηχανήματα του δήμου να ξηλώσει όλα τα αυθαίρετα ομπρελοκαθίσματα που ενοχλούσαν το 95% των δημοτών -το υπόλοιπο 5% ήταν ο δήμαρχος και η συμμορία του που είχαν τεράστιο οικονομικό όφελος. Αντίθετα,  έτρεξε μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, με τον πολιτικό του σύντροφο Ποθουλάκη και την βολεμένη (οικονομικά) Λία, στον εισαγγελέα υπηρεσίας για να πάρει άδεια να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει. Τώρα που ήρθε ο εισαγγελέας με τελεσίδικη απόφαση να εκτελέσει αυτό που διατάζει ο νόμος, ο "κακοποιός αυτοκράτορ" αποφασίζει και διατάζει να επιβάλει τον δικό ου νόμο.
Την δικαστική απόφαση δεν μπορώ να κρίνω αν είναι δίκαιη η άδικη- είναι όμως απόφαση δικαστηρίου του Ελληνικού κράτους και εκτελείται εν ονόματι του Ελληνικού λαού.
Και βγαίνει ο κατσικοκλέφτης, ο ψεύτης και ο απατεώνας κωλοτούμπας, πολιτικός νάνος να εκμεταλλευθεί την γενική κοινωνική ευαισθησία για μια κατεδάφιση. 
Ο Δημήτρης Μάρκου μπορεί να είναι πολιτικός νάνος και ανόητος, δεν είμαστε όμως και όλοι εμείς! Στις 12:00 το μεσημέρι πρόλαβε κι έβγαλε, ο ήρωας, Δελτίο Τύπου που πρόλαβε και το έστειλε με email σε όλους ότι τον συνέλαβαν. Δηλαδή ήταν εντελώς στημένο. Είχε γράψει και το Δελτίο Τύπου και ήταν άψογα οργανωμένος, όπως νόμιζε ο "νάνος" Δημήτρης Μάρκου ότι όλοι "θα το φάμε αμάσητο". 
Όμως για κακή του τύχη, δεν πήγαν όλα όπως τα έχει σχεδιάσει. Δεν πρόλαβε τον εισαγγελέα υπηρεσίας, παρόλο που έτρεξε όσο μπορούσε για να καταφέρει να κοιμηθεί το βράδυ στο σπίτι του. Παρόλα αυτά, αντί να γυρίσει να κλειδωθεί στο μπουντρούμι του Αστυνομικού Τμήματος της Αρτέμιδος -όπως έγινε με εκείνη την ατυχή ρεπόρτερ αυτού του μπλογκ (μια σύλληψη που, τελικά, μας στέρησε το σόου των Δημοτικών Συμβουλίων και μπορούν άνετα να αλωνίζουν...) δεν πήγε ούτε καν στο αστυνομικό τμήμα Σπάτα που είναι δήμαρχος- επέλεξε να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα που είναι δίπλα στο σπίτι του.

Υ.Γ.1. Και μια βλακώδης ερώτηση: Τότε που είχε πάει με το πολιτικό του συμπαραστάτη, τον Ποθουλάκη, στον εισαγγελέα αν έβγαινε Εισαγγελική Εντολή να γκρεμιστούν και να καθαρίσουν όλες οι παραλίες από τις αυθαιρεσίες που βιώσαμε το καλοκαίρι, θα έβαζε πάλι τα μηχανήματα του δήμου να αποτρέψουν την καταστροφή της τσέπης του;

Υ.Γ.2. Η απάτη και το έργο δεν τελείωσε. Αύριο, 30 του μηνός, ο ψευτοδήμαρχος θα είναι στα δικαστήρια και υπάρχει λόγος που πρέπει να είναι στα δικαστήρια για να μην είναι στην περιοχή αύριο. Επιφυλάσσομαι αύριο να σας γράψω σχετικά.
Πολλοί νομίζετε ότι απλά είναι προκατειλημμένος με τον ανίκανο δήμαρχο. Δεν είναι έτσι. Απλά γνωρίζω τι εγκλήματα κάνει κάθε μέρα και θα τι κάνει και μέχρι να τον αποσύρει από την κυκλοφορία η δικαιοσύνη, που την αγνοεί τόσο επιδεικτικά.


from anatakti.gr http://ift.tt/1PTBmN7
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου