Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Β.Πιστικίδης: Ο «παραμυθατζής» – συγγραφέας Βαγγέλης επικρατεί του πολιτικού-ιατρού Μαυρουδή

Γράφει ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης
Στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 21 Ιαν 2016, ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης ιατρός κ. Βαγγέλης Μαυρουδής έμπλεος εμπάθειας στο
πρόσωπο μου (άραγε γιατί;) έφθασε στο σημείο να με κατηγορήσει (βίντεο στο 2:43 υποστηρίζει «δεν λέει αυτά το άρθρο 22″ και 3:48 υποστηρίζει «δεν είναι αυτό το άρθρο 22, λέει ψέματα ο Δήμαρχος») www.youtube.com όταν θύμισα στο ΔΣ το άρθρο 22 του πολυνομοσχεδίου. 



//
Όταν του το διάβασα το περίφημο άρθρο 22, ισχυρίστηκε ότι υπήρχε άλλη διατύπωση(;), άλλο άρθρο(;) και γενικά δεν είχε την εντιμότητα αλλά και τον ανδρισμό να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος, ότι η μνήμη του θόλωσε από το μένος που τον διακατέχει. Ότι αυτά που νόμιζε ότι αναφέρονται στο άρθρο 22 ήταν μόνο κάτοικοι της φαντασίας του.
Όπως του είπα δεν ήθελα να μου ζητήσει συγνώμη ούτε άλλωστε την χρειάζομαι αφού η δική του αξιοπρέπεια εξατμίστηκε.
Το μόνο που μένει είναι ένα ζήτημα ηθικής, αν ο καθένας μπορεί να εκστομίζει την ύβρη γιατί γνωρίζει ότι ο εξυβριζόμενος και προσεκτικός στις εκφράσεις του είναι και μεγάθυμος με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Διότι κατά την άποψη μου ζητάς από κάποιον -όταν ξεφεύγει λεκτικά- να επανορθώσει, όταν αυτός έχει έστω και στο ελάχιστο την ικανότητα να κρίνει ότι οδηγήθηκε στην λάθος συμπεριφορά μη έχοντας ορθά δεδομένα. Ο συγκεκριμένος γνώριζε το άρθρο 22 και σκοπίμως το μπέρδευε δήθεν με άλλο άρθρο αφού απλά ήθελε να κάνει την «φασαρία» του στο ΔΣ για να δει το όνομα του να γράφεται στα μέσα επικοινωνίας.
Τελικά ο «παραμυθατζής»- συγγραφέας Βαγγέλης επικρατεί του πολιτικού-ιατρού Μαυρουδή.
Σας παραθέτω το περίφημο άρθρο 22 του πολυνομοσχεδίου που ασφαλώς λέει αυτά που είπα (βίντεο στο 0:30) και στο ΔΣ μετά την ερώτηση του κ. Τσαγκαράκη.

Τελειώνοντας, στο θεωρητικό ερώτημα γιατί ο κ. Β. Μαυρουδής κατέφυγε στις ακρότητες χθες βράδυ, είναι αντικείμενο άλλης επιστήμης από αυτά που εγώ σπούδασα, μόνο πολιτική ερμηνεία επιχειρώ να δώσω: «Μαλώνω, έστω λέγοντας ανακρίβειες με τον Δήμαρχο ή την Δημοτική Αρχή γενικά, άρα υπάρχω!».

www.piratenews.gr


from anatakti.gr http://ift.tt/1PgUMur
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου