Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!! - "Έκτακτο Ανακοινωθέν"

Σήμερα, Πέμπτη, 2/3/17, στις 4:30μμ οι πολιτικοί δρόμοι μεταξύ του Δημάρχου Δ.Μάρκου και του δημοτικού Συμβούλου Ιωάννη Τούντα χώρισαν!





// Η δήλωση αυτή ανήκει στον Δημοτικό Σύμβουλο Ιωάννη Τούντα, που όπως μας ανακοίνωσε, ύστερα από δεκαπεντάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο -από τις 4:00-4:15μμ- δεχόμενος από πλευράς του Δημάρχου συνεχής προφάσεις "φαιδρών" (όπως τις χαρακτήρισε ο κ. Ι. Τούντας) θέσεων και απόψεων περί της μη πιθανής αξιολόγησής του για να του προτείνει-στηρίξει την τιμητική θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Ι. Τούντας, προφανώς ενοχλημένος και εξοργισμένος, θα λέγαμε, του απάντησε τα ακόλουθα: "Αν την αξιολόγηση την μετράς με την γλώσσα ή το ξεσκόνισμα, ευτυχώς που για εσένα δεν είμαι άξιος! Όσο για την μεταξύ μας πολιτική συνεργασία, αν δεν με στηρίξεις στην τιμητική αυτή θέση, οι πολιτικοί μας δρόμοι χωρίσουν εδώ και τώρα ανεπιστρεπτί."

Σ.Σ. - Δήμαρχος: "Εντάξει Γιάννη"
Σ.Σ. - Ι.Τούντας: "Γεια σου δήμαρχε."

Φυσικά ο Ιωάννης Τούντας δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο να αντιληφθεί τα τεκταινόμενα.

Δήλωσε, δε ότι θα διεκδικήσει την θέση του Πρόεδρου ακόμη και αν χρειαστεί: "Να βρει την ψήφο, μόνο την δική του", όπως χαρακτηριστικά μας είπε!!!

Εύχεται καλό κουράγιο στους συναδέλφους του και καλή ευημερία για την πόλη μας!



from anatakti.gr http://ift.tt/2lYMnTY
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου