Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Αναγνώριση αφιλοκερδούς προβολής των ενεργειών του ΣτΔΕ Σ-Α

Αναγνώριση αφιλοκερδούς προβολής των διαμεσολαβητικών ενεργειών του Συμπαραστάτη προς χάριν των δημοτών και φορέων Σπάτων - Αρτέμιδος




//
Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Σπάτων – Αρτέμιδος, με αφορμή τη συμπλήρωση 2,5 χρόνων περίπου διαμεσολαβητικής δράσης στις τοπικές υποθέσεις που αφορούν τους δημότες – πολίτες και τους φορείς του Δήμου Σ-Α, στο πλαίσιο των διαδικασιών που ορίζει ο «ΚΩΔΙΚΑΣ Λειτουργίας του Συμπαραστάτη», ο «ΟΔΗΓΟΣ Δημοτικής Διαβούλευσης του Υπ. Εσωτερικών» και οι διατάξεις των § 3 και 5 του άρθρου 77 του Ν. 3852/2010 (διαμεσολάβηση κατόπιν καταγγελιών, κατάρτιση προτάσεων – εκθέσεων, κλπ), σε συνδυασμό πάντα με το άρθρο 102 του Συντάγματος (που δίνει τη δυνατότητα διαμεσολάβησης σε όλες τις τοπικές υποθέσειςως αρμοδιότητα των ΟΤΑ), το άρθρο 75 του Ν. 3463/2006 (που δίνει τη δυνατότητα διαμεσολάβησης σε όλες τις αρμοδιότητες των ΟΤΑ Α' βαθμού) και το άρθρο 2 του Ν. 2690/99 (που δίνει τη δυνατότητα σε αυτεπάγγελτη ενέργεια – διαμεσολάβηση), ευχαριστεί την «anatakti.gr» για την αφιλοκερδή συνδρομή της στην άμεση και απευθείας ενημέρωση, γύρω από τα αποτελέσματα κάθε διαμεσολαβητικής ενέργειας κοινού ενδιαφέροντος.

Εν όψει της διαμόρφωσης της 2ης Ετήσιας «ΕΚΘΕΣΗΣ» του, ο «Συμπαραστάτης» χαιρετίζει κάθε πρωτοβουλία σε τοπικό επίπεδο, η οποία ενισχύει το θεσμό της «Διαβούλευσης» και του διαλόγου και δίνει τη δυνατότητα κατά το δυνατόν αντικειμενικής ενημέρωσης, προς διευκόλυνση της ελεύθερης κρίσης των αναγνωστών - πολιτών στα ζητήματα που τους αφορούν, ώστε να αναπτύξουν με ποιοτικά χαρακτηριστικά το δικαίωμα του προσωπικού και συλλογικού τους αυτοκαθορισμού, υπερασπιζόμενοι τις υποθέσεις τους, γιατί όχι και το ευρύτερο δημόσιο συμφέρον σε τοπικό επίπεδο.

Με τις ευχές για καλή συνέχεια στην αφιλοκερδή συνδρομή σας, υπέρ των δημοτών – πολιτών.

Ο Συμπαραστάτης
Χ. Ποθουλάκης
Εμείς, από την πλευρά μας, εκτιμούμε και αναγνωρίζουμε το έργο σας!
Είμαστε πάντα στο πλευρό σας σε κάθε προσπάθειά σας για το κοινό καλό και συμφέρον του Δήμου μας.
Χρέος και υποχρέωσή μας είναι να δίνουμε βήμα σε κάθε άνθρωπο, άσχετα από ποιο "χώρο" έρχεται, πολύ περισσότερο σε εσάς που δραστηριοποιείστε στον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος και έχετε διαμεσολαβήσει για τόσες πολλές υποθέσεις.

Με σεβασμό
Η συντακτική ομάδα της anatakti.gr



from anatakti.gr http://ift.tt/2rFPAvD
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου