Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Δ.ΜΑΡΚΟΥ - Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΚΑΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΤΙΚΑ

Δ.ΜΑΡΚΟΥ - Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΚΑΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΤΙΚΑ
Πολλά έθιμα της πατρίδας μας είναι σπουδαία για τους κατοίκους μιας πόλης. Αυτό ισχύει και για το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου. Οι δημότες Σπάτων και Αρτέμιδος είναι πολύ τυχεροί γιατί εφέτος αυτό το έθιμο το βίωσαν 2 φορές!
Μάλιστα η 2η φορά δεν ήταν θεαματική αλλά τους χάρισε την πρωτιά και την μοναδικάτητα σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο! Μιλάω για τον Δ.Μάρκου, από ότι έχετε καταλάβει, που καθυστέρησε λίγο τις δικές του "απόκριες" και "κάηκε" επισήμως την περασμένη Κυριακή 2/7/17.



//
Απέδειξε πως είναι δυνατόν ένας τιποτένιος κλητήρας όταν γίνει δήμαρχος κι αποκτήσει εξουσία μπορεί να αρχίσει να συμπεριφέρεται όπως όλοι  οι τρελοί δικτάτορες.
Η Ιστορία, όμως, έχει δείξει ότι όλοι οι δικτάτορες, εικονικοί ή πραγματικοί, είχαν το ίδιο τραγικό τέλος.
Όπως όλοι οι Δικτάτορες δεν θεωρεί ότι υπόκειται σε νόμους και κανονισμούς! Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα όταν, ακόμα και στην απλή διαδικασία, δεν τήρησε το νόμο και δεν ανακοίνωσε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου που είναι υποχρεωτικά και αυτόματα ο Α.Τούντας βάση του νόμου!

Φρόντισε να αυτοεξευτελιστεί! Έφυγε σαν δαρμένο σκυλί! Θα μας κάνει την χάρη να μας το  "ανακοινώσει μέσω της σελίδας του Δήμου". Δεν έχει καταλάβει, ακόμα, ότι το αξίωμα που του παραχωρήσαμε δεν είναι σαν κληροδότημα καταπίστευμα. Δεν του ανήκει! Χωρίς τις ψήφους που του έφεραν τα μέλη του συνδυασμού του δεν θα ήταν τίποτα σήμερα.

Αφού εξευτέλισε το Δημοτικό Συμβούλιο και τα μέλη του σε τέτοιο βαθμό τώρα ήρθε η κορύφωση. Άρχισε να "προπηλακίζει" και να απειλεί  απλούς δημότες, δημόσια, απλά και μόνο επειδή έχει την εξουσία και την δύναμη να γνωρίζει τις οφειλές τους στο Δήμο και τα προσωπικά τους δεδομένα.

Είναι αναιδής, αυταρχικός, αλαζόνας και κινείται στα όρια νόμιμου και παράνομου.

Δεν νομίζω η περιφέρεια να τον σώσει όπως δεν τον έσωσε με την επιλογή "ΖΗΣΗ".


from anatakti.gr http://ift.tt/2tqtb3O
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου