Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος δεν έχει Δήμαρχο "Αρχηγό"

Ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος δεν έχει Δήμαρχο "Αρχηγό"
Ο Λύκος Αρχηγός είναι τα πάντα. Η αγέλη αντλεί την δύναμη της, από τον Λύκο. Ο Λύκος αντλεί την Δύναμη του από την αγέλη. Όταν δεν υπάρχει Αρχηγός Λύκος η αγέλη διασπάται και  τα μέλη της προσκολλούνται σε άλλες αγέλες με υπαρκτό Αρχηγό Λύκο.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ δεν υπάρχει στον δήμο  Σπάτων, Αρτέμιδος γιατί, απλά, δεν έχει Δήμαρχο Αρχηγό!
Μετά την τελευταία  προσπάθεια του Δ.ΜΑΡΚΟΥ να αναδείξει Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου τον Α.ΦΥΤΡΟ και όχι τον Ι.ΤΟΥΝΤΑ έγινε πασιφανής η ανικανότητα, η αλαζονεία και η απόλυτη ηλιθιότητα του. 



//
Όταν εκλεγεί κάποιος Δήμαρχος πρέπει να αμβλύνει τις κόντρες και τις διαφορές που αναπτύσσονται στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Πρέπει να προσπαθήσει να αποκτήσει και να διατηρήσει την γενικότερη αποδοχή του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αν το χάσμα των παρατάξεων είναι αγεφύρωτο κάτι που δεν ισχύει στην πόλη μας- τότε πρέπει, τουλάχιστον, να έχει την απόλυτη πλειοψηφία στην παράταξη που είναι Αρχηγός, στην οποία πρέπει να επικρατεί συσπείρωση.

Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ επιβεβαίωσε την εκτίμηση μου ότι είναι ανίκανος για όλα αυτά!
Αδιαφορεί για το γενικό κλίμα εντός μιας παράταξης 20 ατόμων και προκαλεί 6 φορές τον απόλυτο διασυρμό του Δήμου και του θεσμού του Δημάρχου! Πως είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να ενδιαφέρεται για το τι νοιώθει, τι απασχολεί και τι προβληματίζει τους Δημότες του;
ΠΟΤΕ δεν κατέβηκε σαν πρόσωπο να συλλέξει προσωπικές ψήφους, 5-10-100-1000 ψήφους! ΠΟΤΕ δεν ήρθε σε προσωπική επαφή με τους ψηφοφόρους που θα ψηφίσουν αυτόν τον ίδιο προσωπικά, όχι μια παράταξη! Ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο βιογραφικό του
έχει 0 προσωπικούς ψήφους. 
Όλα τα Δημόσια αξιώματα που έχει αναλάβει, μέχρι σήμερα, τα έχει πάρει δοτά δώρα με τον κόπο, τον ιδρώτα και τα χρήματα άλλων.

Δήμαρχος έγινε από τις ψήφους των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.
Αυτός, όμως, αγνοεί επιδεικτικά τους ευεργέτες του! 
Από την επομένη, κιόλας ημέρα της εκλογής του, ξέχασε όσους του έφεραν τους ψήφους τους στο Αξίωμα του Δημάρχου και την προσωρινη διαφυγή από την Ανεργία
Μάλιστα δεν του φτάνει να  δαγκώσει το χέρι που τον τάισε, αλλά, αν χρειαστεί, δεν διστάζει να τους δαγκώσει ακόμη και στο λαρύγγι για να πάψουν να του θυμίζουν πως και ποιοι τον έφεραν σε αυτό το αξίωμα.
Η παράταξή του δεν υπάρχει! Αναγνωρίζει μόνο τους αιρετούς! Αλλά ακόμη και σε αυτούς είναι αμείλικτος όταν τολμήσουν να εκφράσουν την άποψή τους.

Είναι τόσες πολλές οι παρανομίες και οι παρατυπίες, που κάνει ο Δ.Μάρκου που χρειάζομαι λίγο χρόνο να μπορέσω να εκθέσω αντικειμενικά την ολική καταστροφή που έχει προκαλέσει  αυτό το ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ -ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ- σε ΟΛΗ την περιοχή μας.

Θα μείνει στην ιστορία ως ο Αξέχαστος Καταστροφέας της περιοχής! Το "Δ.ΜΑΡΚΟΥ" θα είναι  συνώνυμο  των εννοιών: κατοχή, δικτατορία, απολυταρχία, καταστροφή !

ΛΥΠΑΜΑΙ...


from anatakti.gr http://ift.tt/2tNmlrn
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου