Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, που φαίνεται να δείχνει ενέργεια προστασίας και υποστήριξης του «Συμπαραστάτη» στο διαμεσολαβητικό του έργο για νομιμότητα και υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος στην αντιμετώπιση του αποχετευτικού προβλήματος, με εντοπισμό των πραγματικών υπαιτίων για τις καθυστερήσεις, την συνεχιζόμενη κακοδιοίκηση και τα πρόστιμα της Ε.Ε.



//
Ο ΣτΔΕ, κ. Χ. Ποθουλάκης υπακούοντας σε προηγούμενη Εισαγγελική παραγγελία που του έχει επιδοθεί, ενημερώνει τη Δικαιοσύνη (στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης εξέτασης που διενεργεί ο κ. Εισαγγελέας), για όλες τις εξελίξεις στο αποχετευτικό, καταθέτοντας στις 14.8.2017 και για τις σε βάρος του συκοφαντικές ενέργειες (σχετ. δημοσίευμα), με αποτέλεσμα την άμεση – κατεπείγουσα αντίδραση του αρμόδιου Εισαγγελέα, εντός 15 ημερών!
Επίσημα πάντως, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, η Εισαγγελική εντολή που καταχωρήθηκε στις 29.8.2017 αναφέρει «ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ (ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ) ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ» (ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ - ΚΕΛ).
- Ο φάκελος της δικογραφίας, με το επίμαχο δημοσίευμα του Μαΐου 2017 και τα υπόλοιπα στοιχεία διαβιβάσθηκαν ήδη στον αρμόδιο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ και ήδη έχουν σταλεί κλήσεις για κατάθεση στους φερόμενους – εμπλεκόμενους και αυτής της υπόθεσης  (ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ σε βάρος του ΣτΔΕ, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του).
Με εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη αναμένουμε τα αποτελέσματα και τις ραγδαίες εξελίξεις που διαφαίνονται


from anatakti.gr http://ift.tt/2x3jCfw
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου