Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

BMW πρέπει να εξαλειφθούν τα κλειδιά

Η BMW δεν θέλει άλλο τα κλειδιά
Η BMW εξετάζει την αναγκαιότητα των κλειδιών των αυτοκινήτων και θεωρεί ότι πρέπει να εξαλειφθούν.Το γεγονός ότι οι πελάτες της τώρα διαθέτουν ένα smartphone και η ύπαρξη μιας εφαρμογής BMW που επιτρέπει στους πελάτες να ξεκλειδώσουν το όχημά τους, έχει κάνει τα παλαιά κλειδιά «άχρηστα».

Ο Ian Robertson, ο οποίος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας και αρμόδιος για τις πωλήσεις, δήλωσε στο Reuters ότι μελετούν πολύ σοβαρά το νέο αυτό τεχνολογικό τους βήμα.



//
«Ειλικρινά, πόσοι άνθρωποι τα χρειάζονται πραγματικά;», δήλωσε ο Robertson σε συνέντευξή του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, εξηγώντας ότι οι πελάτες δεν έπρεπε πλέον να βάλουν το κλειδί στη μίζα για να ξεκινήσουν το αυτοκίνητο.
Και συμπλήρωσε: «Εξετάζουμε αν είναι εφικτό και αν μπορούμε να το κάνουμε. Είτε το κάνουμε τώρα είτε κάποια στιγμή στο μέλλον, μένει να το δούμε».

Παρόλο που η BMW δεν είναι η μόνη ή η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που έχει αυτή την ιδέα –καθώς και η Tesla το έχει σκεφτεί – η απόσπαση των παραδοσιακών πλήκτρων αυτοκινήτων ακούγεται το επόμενο λογικό βήμα για τη βιομηχανία.


from anatakti.gr http://ift.tt/2xqEP0r
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου