Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: L.A.P.D. ΣΠΑΤΩΝ

Κλοπή επιχείρησαν το Σάββατο το πρωί το κατάστημά μου στην Λ.Σπάτων. Ειδοποίησα την άμεση δράση και 8 μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασε επί τόπου, συνέλαβαν τον δράστη και τον προσήγαγαν στο Τ.Α. Σπάτων για ανάκριση και τα περαιτέρω.
Ο Αξιωματικός Ασφαλείας αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο.
Όταν του ζήτησα εξηγήσεις μου είπε ότι ήταν μια πολύ φορτωμένη ημέρα και δεν είχε προσωπικό για να χειριστεί και αυτή την υπόθεση.



//
Σύμφωνα με την κοινή λογική και τις συμβουλές των ειδικών πρέπει να τον καταγγείλω στον εισαγγελέα και να χάσει την δουλειά του. Εύκολα.

Ύστερα από πολύ σοβαρή σκέψη και στάθμισμα όλων των γεγονότων, μετά την πρώτη ένταση του συμβάντος, με ψυχραιμία ανέλυσα την επικρατούσα κατάσταση. Βγήκα από την θέση του θύματος συνειδητοποίησα με πικρία ότι ο άνθρωπος δεν έφταιγε.

Ο μοναδικός και ολοκληρωτικά υπεύθυνος είναι μόνο ο Δήμαρχος. Ο ίδιος άνθρωπος που διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται, σε καμία περίπτωση, να κλείσει το Αστυνομικό Τμήμα της Αρτέμιδος. Με ισχυρισμούς του τύπου, "είναι φίλος μου ο Διοικητής...", μας είχε πει...

Σαν Δήμαρχος, έχασε την πρώτη μάχη του, να μείνει ενεργό το Αστυνομικό Τμήμα της Αρτέμιδος.

Αδιαφόρησε και δεν προσπάθησε να στελεχωθεί το Τ.Α. Σπάτων με 2πλάσια δύναμη, ώστε να μπορεί να είναι ασφαλής ο Δήμος. Το είχε υποσχεθεί στο δημοτικό συμβούλιο, ότι θα είναι εγγυητής της άρτιας λειτουργίας και ασφάλειας του Δήμου μας. Ένας Δήμος με πολύ αυξημένη εγκληματικότητα όλων των μορφών και με το Αεροδρόμιο του Κράτους μέσα στα όριά του.

Φυσικά ένας άνθρωπος που μένει στο Πικέρμι δεν μπορεί να συμμεριστεί την ανασφάλεια των κατοίκων του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος. Ο Δήμαρχος του Δήμου που κατοικεί σε αυτόν, έχει διασφαλίσει το αίσθημα ασφάλειας για τους κατοίκους του Δήμου του.

Για τον λόγο αυτό σκέφτηκα, πως μπορώ να ζητάω ευθύνες από ένα Δημόσιο Υπάλληλο, τον Αξιωματικό Υπηρεσίας, που σήμερα είναι εδώ και αύριο μπορεί να είναι αλλού; Ο ίδιος ο Δήμαρχος κινείται ανεύθυνα και μακρυά από τα προβλήματα του Δήμου του!

Λόγω του χαρακτήρα μου, δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει κακό σε άνθρωπο, ενώ δεν έχει γίνει μεγάλη ζημιά.

Όμως έχω πλέον αρχίσει να βλέπω ότι τα πράγματα ξεφεύγουν. Και φοβάμαι την ώρα που θα αρχίσουμε εμείς οι απλοί πολίτες να παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Και τότε δεν μας σώζει τίποτα.


from anatakti.gr http://ift.tt/2yf9PUi
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου