Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Μαφιόζικη εκτέλεση άντρα στην Ομόνοια



Τον πυροβόλησαν άγνωστοι.Σύμφωνα με πληροφορίες από τον καταιγισμό των πυρών έχει τραυματιστεί και μία γυναίκα - Ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομίαΣε ξεκαθάρισμα λογαριασμών οφείλεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος ενός 25χρονου άντρα στην Ομόνοια.







Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι που επέβαιναν σε όχημα - πιθανώς τζιπ - , περίπου στις 4 τα ξημερώματα, άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ ή MP5 εναντίον του άντρα που βρισκόταν σε καφέ-μπαρ στην πλατεία Ομονοίας, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει νεκρός.



Δυστυχώς, οι σφαίρες των δραστών τραυμάτισαν και μια γυναίκα που βρισκόταν δίπλα του. Το θύμα βρισκόταν σε καφέ-μπαρ της περιοχής, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης.



Άντρες της ΕΛ.ΑΣ έχουν εντοπίσει ήδη 8 κάλυκες, έπειτα από τις έρευνες στην περιοχή.



Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία ο 25χρονος ήταν αδελφός ιδιοκτήτη άλλου καφέ στην περιοχή και είχε πάει στο συγκεκριμένο μαγαζί όπου διασκέδαζε με την κοπέλα του. Την ώρα που χόρευαν το τζιπ με τους εκτελεστές πέρασε έξω από το καφέ-μπαρ και οι δράστες γάζωσαν το μαγαζί μέσα από το όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν ο νεαρός να πέσει νεκρός ενώ ήταν μέσα στο μαγαζί.



Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη ως και αυτή τη στιγμή από την αστυνομία που ερευνά κάθε πιθανό στοιχείο.






from anatakti.gr http://ift.tt/1xHiRic

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου