Ένα απολαυστικό και εύκολο πιάτο για το καλοκαίρι!
Θα χρειαστείτε:
  • 2 αστακοουρές φρέσκες
  • ½ φλιτζάνι λάδι
  • ½ κιλό σπαγγέτι
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 ντομάτες τριμμένες
  • Λίγο ούζο
  • Λίγα φύλλα βασιλικού
Εκτέλεση:
Βάζουμε τις αστακοουρές σε μία κατσαρόλα και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 5 περίπου λεπτά.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Αφού τις βγάλουμε από το νερό, αφαιρούμε το κρέας και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.

Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το λάδι, σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο και προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες μαζί με τα κομμάτια του αστακού.

Σβήνουμε με λίγο ούζο.

Εν τω μεταξύ βράζουμε τα μακαρόνια, τα στραγγίζουμε και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα.

Περιχύνουμε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά για να αναμειχθούν όλα τα υλικά. Σερβίρουμε!

www.post4life.gr
Καλή σας απόλαυση!