Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Πύραυλος προσγειώθηκε σε πόλη της Κίνας!

Πύραυλος προσγειώθηκε σε πόλη της Κίνας!
Όπως αποκαλύφθηκε, δεν είναι το πρώτο κομμάτι αυτό, καθώς είχε καταπέσει άλλο ένα, αλλά σε άλλη περιοχή
Ένας εκκωφαντικός θόρυβος, ένα δυνατό τράνταγμα, μία λάμψη και καπνός...  Αντιμέτωποι με το πιο παράξενο γεγονός της ζωής τους βρέθηκαν οι κάτοικοι της πόλης Τιαντζουσάν, όταν ανάστατοι βγήκαν από τα σπίτια τους για να καταλάβουν τι είχε συμβεί.



//
Έκπληκτοι αντίκρισαν ένα κομμάτι από... πύραυλο να... καπνίζει κοντά στη γέφυρα της πόλης, με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται μεταξύ τους αν έχουν δεχθεί... επίθεση!



Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν το κομμάτι ενός πυραύλου, που μετέφερε δορυφόρο στο διάστημα και απέτυχε να βγει εκτός ατμόσφαιρας. Όπως αποκαλύφθηκε, δεν είναι το πρώτο κομμάτι αυτό, καθώς είχε καταπέσει άλλο ένα, αλλά σε άλλη περιοχή. Οι κάτοικοι της μικρής πόλης, βέβαια, δεν καλύφθηκαν από τις εξηγήσεις, λέγοντας πως το κομμάτι του δορυφόρου έπεσε ανάμεσα στα σπίτια τους και θα μπορούσαν να είχαν κινδυνεύσει ζωές ανθρώπων, αλλά και περιουσίες.



Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και απομάκρυνε τους κατοίκους, ώστε να απομακρυνθούν τα συντρίμμια και να μην κινδυνεύσουν οι απλοί πολίτες από τυχόν έκκληση ραδιενέργειας. Τον περασμένο Αύγουστο, στην ίδια επαρχία αλλά σε άλλη περιοχή, ένα άλλο κομμάτι είχε προσγειωθεί στην οροφή ενός διώροφου σπιτιού, στο οποίο κατοικούσε ένας άνδρας.



from anatakti.gr http://ift.tt/1P3AVLU
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου