Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΑΝΑΣΣΑ - «Το έγκλημα "ΚΕΛ" έχει ένοχο και το όνομα του είναι Δημήτρης Μάρκου»

Άρτεμις, 24 Μαΐου 2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τίτλο «ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ» στην τελευταία συνέντευξη του ο κ. Βουγιουκλάκης, διευθυντικό στέλεχος της ΕΥΔΑΠ, στην εφημερίδα «ο Δημότης της Ανατολικής Αττικής» έρχεται να επιβεβαιώσει τόσο τους φόβους μας όσο και τις καταγγελίες μας.
Ο κ. Βουγιουκλάκης που είναι αδιάφορος για το πολιτικό κόστος (γιατί ο ίδιος δεν είναι πολιτικός) στη συνέντευξη του αυτή είναι αποκαλυπτικός παραδεχόμενος ότι το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι προχωράει με γοργούς ρυθμούς προς την υλοποίηση του. Διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει οποιαδήποτε περίπτωση μη ολοκλήρωσης του έργου και παραδέχεται ότι ο Δήμος μας γίνεται ο λυματοσυλλέκτης των Δήμων Σπάτων, Αρτέμιδας, Ραφήνας, Πικερμίου και λοιπών γύρω περιοχών και η θάλασσα της Αρτέμιδος αποδέκτης λυμάτων.



//
Το έγκλημα αυτό έχει ένοχο και το όνομα του είναι Δημήτρης Μάρκου, ο οποίος εξαπάτησε και εξακολουθεί να εξαπατάει τους Δημότες με ψεύτικα λόγια την ώρα που με τις ενέργειες του οδηγεί τα πράγματα στην καταστροφική λύση του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι. Όχι μόνο παρά τις προειδοποιήσεις μας προχώρησε στην συνεργασία με το Ε.Μ.Πολυτεχνείο με τα γνωστά αποτελέσματα , όχι μόνο πήρε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για οριοθέτηση ΚΕΛ εντός των ορίων του Δήμου, όχι μόνο συμφώνησε και συνυπέγραψε πως η λύση της Ψυττάλειας είναι απαγορευτική, όχι μόνο συμφώνησε και συνυπέγραψε πως η μοναδική λύση είναι το Πλατύ χωράφι αλλά και τώρα που από κάθε πλευρά και με τον πιο επίσημο τρόπο γίνεται γνωστό ότι οι μελέτες για το Πλατύ Χωράφι είναι σε προχωρημένο στάδιο αντί να κινητοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Δημότες να αντιδράσουνε αδρανεί πλήρως δίνοντας απαραίτητο και πολύτιμο χρόνο να υλοποιηθούν τα εγκληματικά σχέδια.  
Σε ότι αφορά τον κ. Βουγιουκλάκη ο οποίος ισχυρίζεται ότι «η ΕΥΔΑΠ δεν είναι απέναντι από τις κοινωνίες αλλά πορεύεται με αυτές» οφείλουμε να τον ενημερώσουμε ότι η υπάρχουσα Δημοτική αρχή, από την οποία παίρνει διαβεβαιώσεις και υπογραφές, εξελέγει με προεκλογικό σύνθημα τη σύνδεση με την Ψυττάλεια, σήμερα δεν εκφράζει ούτε κατ' ελάχιστο τη θέση των δημοτών επάνω σε αυτό το θέμα. Άρα οφείλει να γνωρίζει ότι η τοπική κοινωνία διαφωνεί και τη διαφωνία της θα την εκφράσει με πολύ δυναμικό τρόπο. Η ιστορία έχει αποδείξει δύο πράγματα: πρώτον, «όταν σχεδιάζεται ένα έργο και δεν έχει την αποδοχή των δημοτών είναι καταδικασμένο να αποτύχει» και δεύτερον, «όσες φορές η κοινωνία συγκρούστηκε με την πολιτεία νικητής ήταν πάντα η κοινωνία».


from anatakti.gr http://ift.tt/1TIxApR
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου