Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Ο "Παθητικός" Δήμαρχος Σπάτων, Αρτέμιδος - Δημήτρης Μάρκου

Στο προηγούμενο άρθρο: «Ο Δ.Μάρκου Επέτεινε την Κατάρρευση του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας» αναλύεται η διευθέτηση μιας δυσμενούς οικονομικής κατάστασης του Δήμου.
Η anatakti.gr  είχε δημοσιεύσει την σχετική απόφαση του Υπουργού στις 30/7/2016 σε άρθρο με τίτλο: «Συμψηφισμός οφειλών Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος, Ν. Αττικής, προς το Ελληνικό Δημόσιο» Αυτή η πράξη είχε εγκριθεί από το Δ.Σ. με την απόφαση 105/2016



//
Όταν ο Δ.Μάρκου παρέλαβε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Μάρκου έκανε μια πλήρη ανάλυση της κατάστασης των οικονομικών που παρέδιδε. Ο Δημήτρης Μάρκου με την σειρά του τα είχε βρει όλα καλά και μάλιστα τους ευχαριστούσε για την κατατόπιση που του έκαναν. Δείτε και μόνοι σας τα ακριβή λεγόμενά του:

Δείτε ολόκληρη εκδήλωση για την Παραλαβής Παράδοσης του Δήμου με ενημέρωση των Τοπικών Μ.Μ.Ε, στο άρθρο μας: «(1)-(3) ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ- ενημέρωση Μ.Μ.Ε. 28.08.2014»

Από την στιγμή, λοιπόν που δέχθηκε τέτοια υπέρογκα χρέη του Δήμου χωρίς να ζητήσει ευθύνες και χωρίς να βάλει ορκωτό λογιστή να τα ψάξει είναι και ο ΜΟΝΟΣ υπόλογος  για την οικονομική καταστροφή του Δήμου.



Αυτά τα αναφέρω για να μην κατηγορηθώ για εμπάθεια...


from anatakti.gr http://ift.tt/2bFtDFV
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου