Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Ο Δ.Μάρκου Επέτεινε την Κατάρρευση του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας

Οφειλές συνολικού ύψους 602.870,35 ευρώ, συμψηφίζει με ποσά που αναλογούν σε ποσοστό τουλάχιστον 5% επί των εσόδων του από τους Κεντρικούς Αυτοτελούς Πόρους (ΚΑΠ) που προορίζονται
για κάλυψη των λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών του, ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδας, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μπαλάφας.



//
Οι οφειλές του Δήμου προς την ΔΟΥ Παλλήνης συμψηφίζονται μέχρι εξοφλήσεώς τους με μηνιαία παρακράτηση των ΚΑΠ ύψους 12.886,22 ευρώ. Το μηνιαίο παρακρατηθέν ποσό αναλογεί σε ποσοστό 5,24% επί των εσόδων του από ΚΑΠ και καθορίστηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο συμψηφισμός των εν λόγω οφειλών ολοκληρώνεται εντός τεσσάρων (4) ετών, με απαλλαγή κατά ποσοστό 60% από τους πρόσθετους φόρους, τόκους, πρόστιμα εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και κάθε μορφής προσαυξήσεις και επιβαρύνσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών που προέκυψαν ή προκύπτουν από κάθε είδους φορολογικές παραβάσεις του πρώην Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων και νυν Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών και από παραβάσεις των διατάξεων περί Φόρου Προστιθέμενης Αξίας.

Το ανωτέρω αποδιδόμενο προς τον δικαιούχο φορέα ποσό, παραμένει σταθερό μέχρι εξοφλήσεως του συνόλου των οφειλών και δύναται να διαφοροποιηθεί μόνο κατόπιν λήψης νέας απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, με την οποία εκχωρείται προς παρακράτηση και συμψηφισμό επιπλέον ποσοστό από αυτό που αρχικώς είχε αποφασιστεί.

www.forin.gr


from anatakti.gr http://ift.tt/2bWHcju
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου