Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Σπάτα, Αρτέμιδα - Τελικά υπάρχει καλύτερο Κύκλωμα και από της Σικελίας

Στο παρελθόν, είχα αναφερθεί πολλές φορές και είχα περιγράψει συμπτώματα διαφθοράς για απλούς λόγους ακόμη και για κήπο σε κοινόχρηστο χώρο.
Ήρθαν οι εκλογές και όλοι πίστεψαν ότι θα έρθει η πολυπόθητη αλλαγή. Έφυγε ένας Μάρκου και ήρθε ένας άλλος Μάρκου!!



//
Έταξε πολλά και μάγεψε τους ψηφοφόρους υποσχόμενος τα αντίθετα από όσα έκανε η προηγούμενη Δημοτική αρχή. Έδωσε και την μεγαλύτερη εγγύηση από όλες: "Άμεση τακτοποίηση του Αποχετευτικού με Σύνδεση στην Ψυτάλλεια"! Έχω γράψει πολλά για αυτό το θέμα.
Υπάρχουν, όμως και πολλά καθημερινά, απλά προβλήματα των δημοτών που χρειάζονται λύση. Δυστυχώς, ακόμη και σε αυτά, η σημερινή Δημοτική Αρχή έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη. Και σας αναφέρω ενδεικτικά κάποια:

Οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε από καθαρισμό γειτονικών οικοπέδων, κοινόχρηστων χώρων, κοψίματα δένδρων, διαγραφές προστίμων ή ακόμη και απλές μετατοπίσεις κάδων μπορούν να λυθούν με το ανάλογο τίμημα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι σε χρήμα μπορεί να είναι ακόμη και σε είδος.

Οι καταγγελίες είναι πάρα πολλές! Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολύ σοβαρές επιπλοκές σε όποιον ζητήσει κάτι και αρνηθεί να δώσει το "τίμημα".



from anatakti.gr http://ift.tt/2cBM6BP
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου