Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ημέρα χαράς για τη Βίκυ Σταμάτη - Εμφανίστηκε με γυαλιά... καρδούλες

Ημέρα χαράς για τη Βίκυ Σταμάτη - Εμφανίστηκε με γυαλιά... καρδούλες
Μετά την είδηση ότι βρέθηκαν τα χρήματα για την αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου -Αποκαλύπτει τι είπε σήμερα στο παιδί της για την επιστροφή του πατέρα του στο σπίτι
Χαμογελαστή μετά από πολύ καιρό εμφανίστηκε μπροστά στις κάμερες σήμερα η Βίκυ Σταμάτη, μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση του συζύγου της που θα τον οδηγήσουν άμεσα εκτός φυλακής.



//
Με το ηθικό της αναπτερωμένο, αφού σήμερα  έγινε γνωστό πως βρέθηκε το ποσό των 200.000 ευρώ της εγγύησης από δωρεές φίλων του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες σχετικά με την αποφυλάκιση του σύζυγου της: «Ελπίζω μέσα στη μέρα να έρθει ο Άκης και να ξεπεραστεί μια μικρή νομική εμπλοκή. Ήταν ένας αγώνας που κατακτήθηκε».



Η ίδια αποκάλυψε σε δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το σπίτι της πως σήμερα, όταν πήγε να πάρει τον γιο της από το σχολείο, του ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα λέγοντας: «Αγάπη μου, ψυχή μου, σήμερα έρχεται ο μπαμπάς στο σπίτι».



Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι, παρά τις προσπάθειες των συνηγόρων υπεράσπισής του κ. Τσοχατζόπουλου, δεν ολοκληρώθηκαν τελικά οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την αποφυλάκιση του.





from anatakti.gr http://ift.tt/2pqVzm7
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου