Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Δράμα: Ανήλικος έκλεψε όπλο και το έκρυψε

Δράμα: Ανήλικος έκλεψε όπλο και το έκρυψε
Ο 17χρονος δράστης έγινε αντιληπτός από περίοικους να κραδαίνει το κλεμμένο όπλο και πανικοβλήθηκε.
Δύο εβδομάδες κρατούσε καλά κρυμμένο σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Δράμα το κυνηγετικό όπλο που είχε κλέψει από το σπίτι που διέρρηξε, ένας ανήλικος Έλληνας. Όταν πήγε να το παραλάβει, τον είδαν οι γείτονες και οδήγησαν στη σύλληψή του.




Ο 17χρονος δράστης έγινε αντιληπτός από περίοικους να κραδαίνει το κλεμμένο όπλο και πανικοβλήθηκε. Το πέταξε και το έβαλε στα πόδια, όμως οι μάρτυρες είχαν συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του και τα έδωσαν σε άνδρες της Ασφάλειας που τον εντόπισαν και του φόρεσαν χειροπέδες. Το κυνηγετικό όπλο παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και ο νεαρός παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας με κατηγορίες για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

*** Πήγε να μπει στο αεροπλάνο «φορτωμένος» με… σφαίρες ένας 56χρονος Αλβανός που, όπως ήταν φυσικό, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Αερολιμένα στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας! Τα εννέα φυσίγγια διαμετρήματος 7,62 mm που είχε στη χειραποσκευή του κατασχέθηκαν και ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί όπλων.


from anatakti.gr http://ift.tt/1DwGqfV
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου