Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΔΗΜ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - Καταγγελία για πλημελή εκτέλεση καθηκόντων

ΔΗΜ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - Καταγγελία για πλημελή εκτέλεση καθηκόντων
Για διευκόλυνσή σας σας παραθέτουμε πληκτρολογημένο το κείμενο:
Κύριε δήμαρχε
Με το παρόν έγγραφο θέλω να σας καταγγείλω τα εξής:
Από την ανάληψη των καθηκόντων του προϊσταμένου του τμήματος αδειοδοτήσεων και ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων κ. Αρβανιτίδη Αθανάσιου και της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Εσόδων, Περιουσίας και Κληροδοτημάτων κας Αγγέλου ΒΑσιλικής , έχουν παρατηρηθεί σοβαρές καθυστερήσεις στην διαβίβαση των θεμάτων που αφορούν προεγκρίσεις αδειών λειτουργίας Κ.Υ.Ε., με συνέπεια το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος του οποίου είμαι Πρόεδρος, να αδυνατεί να λάβει αποφάσεις εντός των προθεσμιών που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία , με αποτέλεσμα να χορηγούνται προεγκρίσεις μετά παρέλευσης του δεκαπενθημέρου.





Επίσης προσωπικά εγώ ενημέρωσει τον κ. Αρβανιτίδη εις παρατηρήσεις που έχουν εκφράσει τα μέλη του Συμβουλίου και αφορούν την ορθή αποστολή των σχετικών εγγράφων περί χρήσεων γης για τα θέματα που αφορούν τη χορήγηση προέγκρισης Κ.Υ.Ε. και περί Δημοτικής Ενημερότητας για τα θέματα που αφορούν χορήγησης αδειών λειτουργίας μουσικής - μουσικών οργάνων.
Κατόπιν των ανωτέρω και επειδή δεν δύναται το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος να λάβει αποφάσεις με τις υφιστάμενες όπως παραπάνω σας προανέφερα ελλείψεις , παρακαλώ όπως προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες για την οριστική λύση αυτών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΣΗΣ


from anatakti.gr http://ift.tt/1GACrCy
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου