Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Κομοτηνή: Αντιστάθηκαν στη σύλληψη οι ληστές δυο καταστημάτων

Κομοτηνή: Αντιστάθηκαν στη σύλληψη οι ληστές δυο καταστημάτων
Ο 18χρονος μαζί με έναν 19χρονο εισέβαλαν, φορώντας κουκούλες σε ένα κατάστημα, απείλησαν την υπάλληλο με τον σουγιά, άρπαξαν 40 ευρώ και διέφυγαν.
Ζόρικος αποδείχθηκε ένας νεαρός κακοποιός που, μαζί με έναν επίσης νεαρό συνεργό του, λήστεψε δυο καταστήματα στην Κομοτηνή μέσα σε λίγα λεπτά με την απειλή ενός σουγιά. Κατά την προσαγωγή του αντιστάθηκε, εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς, αλλά δεν απέφυγε τις χειροπέδες.




Ο 18χρονος μαζί με έναν 19χρονο εισέβαλαν φορώντας κουκούλες σε ένα κατάστημα, απείλησαν την υπάλληλο με τον σουγιά, άρπαξαν 40 ευρώ και διέφυγαν. Και ενώ η Αστυνομία τους αναζητούσε παντού, εκείνοι μπήκαν και σε δεύτερο μαγαζί και απαίτησαν τις εισπράξεις από τον 75χρονο ιδιοκτήτη απειλώντας τον με το ίδιο μαχαίρι. Όμως, εκείνος αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», καθώς αντιστάθηκε σθεναρά. Οι νεαροί κακοποιοί τον χτύπησαν αλύπητα με χέρια και πόδια, αλλά δεν κατάφεραν να τον ληστέψουν και τράπηκαν σε φυγή. Όμως, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων εντοπίστηκαν και, παρά την αντίσταση του 18χρονου, συνελήφθησαν.

Πάνω τους κατασχέθηκαν ο σουγιάς- πολυεργαλείο και ένα σακίδιο πλάτης μέσα στο οποίο υπήρχαν μια κουκούλα full-face και ένα περιλαίμιο μηχανής. Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης που τους άσκησε δίωξη για ληστεία, απείθεια, εξύβριση, αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς ο 75χρονος ιδιοκτήτης του δεύτερου καταστήματος νοσηλεύεται ακόμη στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου μεταφέρθηκε τραυματισμένος.

Μάνος Τσαγκαράκης


from anatakti.gr http://ift.tt/1DKh4dQ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου