Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Κ.Η.Φ.Η. ΣΠΑΤΩΝ - Ένα νέο ερείπιο μνημείο σπατάλης (Video)

Κ.Η.Φ.Η. ΣΠΑΤΩΝ - Ένα νέο ερήπειο που κόστισε 2.700€/τμ.
Το Κ.Η.Φ.Η. 500 τ.μ. για 25 άτομα στα Σπάτα "είναι έτοιμο", λένε!! Ακόμη, όμως δεν άνοιξαν οι πόρτες του...
Ένα έργο που κόστισε πολύ ακριβά. Μέχρι τώρα κόστισε 2.700€ το τετραγωνικό. Ένα κτήριο που δεν έχει ιδιαίτερα κατασκευαστικά προβλήματα για να δικαιολογείται τόσο υψηλό κοστολόγιο.
Παρόλα αυτά αυτό το "πολύτιμο πετράδι", που θα περίμενε κανείς να φυλάσσεται και να τελειώσει το συντομότερο, δεν μπορεί να παραμένει κλειστό και να ρημάζει. Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας την εικόνα που παρουσιάζει αυτή την στιγμή. Πρόκειται για ένα ακόμη δημοτικό ακίνητο που παρουσιάζει τόσο άθλια μορφή και κατάσταση.
Ο δήμαρχος, κύριος Δημήτριος Μάρκου, και ο κύριος Γιαννάτος διαβεβαίωναν ότι με τα τελευταία λεφτά, ενάμιση  εκατομμύριο, θα άρχιζε να λειτουργεί τον Μάρτιο που μας πέρασε. Όπως το βλέπετε και μόνοι σας, τα χρήματα εκταμιεύθηκαν αλλά αυτό παραμένει ένα φρέσκο ερείπιο.
Κάθε τόσο, ο Δήμαρχος, φέρνει και νέο προϋπολογισμό για επιπλέον χρήματα, φρέσκα χρήματα. Τελικά, πόσο θα κοστίσει συνολικά αυτό το έργο; Πόσοι ακόμα θα γίνουν πλούσιοι;
Πρόκειται για έργο που θα εξυπηρετεί μόνο 25 άτομα. Είναι, δηλαδή, μόνο για τους συγγενείς του δημάρχου και κάποιων δημοτικών συμβούλων.
Ο Δημήτρης Μάρκου σίγουρα δεν έχει καμία εξήγηση! Εσείς κύριε Γιαννάτο που ήσασταν ο εμπνευστής του έργου με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, την οποία απορρίψατε στις πρόσφατες εκλογές και προσχωρήσατε σε μια παράταξη που σας υποσχέθηκε διαφάνεια και εντιμότητα. Τώρα, με αυτή την εξέλιξη του συγκεκριμένου έργου τι απαντάτε περί διαφάνειας και εντιμότητας; Δώστε μας μια επαρκή και σαφή απάντηση για το "ποιος", "πότε" και "που πήγαν όλα αυτά τα χρήματα";
Θα μείνει κι αυτό ένα άλυτο μυστήριο σαν τα 500.000€  που "μάτωσαν" το δημοτικό ταμείο από την υπόθεση "Τυράκη";
Μέσα σε ένα χρόνο έχετε κατορθώσει να έχετε τόσο έντονα ζοφερό και σκοτεινό παρελθόν που άλλες δημοτικές αρχές χρειάστηκαν δεκαετίες.
Θα κάνετε πάλι ένα τυπικό δημοτικό συμβούλιο, θα πει μερικά "μπλαμπλά, μπλαμπλά" η κυρία Ζήση και θα ψηφίσετε όλοι "ΝΑΙ".
Κάποιος, εκτός από τον εισαγγελέα, πρέπει να μας δώσει μια σαφή εικόνα για το που εξαφανίστηκαν αυτά τα τεράστια ποσά. Πρόκειται, έτσι κι αλλιώς, για τρελά νούμερα. Στην σημερινή εποχή, όμως, αποτελούν σκέτη πρόκληση.
Περιμένουμε απάντηση από εσάς. Όσο για τον εισαγγελέα... αυτός έτσι κι αλλιώς είναι στο δρόμο σας.
Νομίζω ότι η θητείας σας έχει τελειώσει ήδη! Το μόνο που κάνετε είναι να πολλαπλασιάζετε τα εγκλήματά σας. Είστε μια ακόμη συμμορία που λυμαίνεται τον Δήμο μας.

Την Δευτέρα, 31.08.2015 έρχεται στο Δ.Σ. ξανά συζήτηση για το ΚΗΦΗ. Διαβάστε τις εισηγήσεις για να έχετε "εικόνα" και περιμένουμε τις αποφάσεις...







from anatakti.gr http://ift.tt/1LBSp1H
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου