Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Όποιος θέλει ΚΕΛ στον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος να το πληρώσει από την τσέπη του

ΚΕΛ Δημήτρης Μάρκου anatakti
Επειδή δεν μπορεί να σας απαντήσει κανένας, εκτός από ειρωνικά σχολιάκια, θα σας
απαντήσω επί της ουσίας της προτάσεώς σας. Αναφέρομαι στο άρθρο σας με θέμα: «Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ: "ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ"»




//
Εσείς κύριε Τούντα είστε μεσίτης στο επάγγελμα και μάλιστα επιτυχημένος. Μέχρι τώρα πουλούσατε και αγοράζατε ακίνητα για λογαριασμό άλλων. Τώρα ήρθατε να κάνετε τον πολιτικό μεσίτη στον Δημητράκη Μάρκου;
Αυτό το ανθρωπάκι -ο θυρωρός που έγινε Δήμαρχος- μαζί με εσάς και όλους τους υπόλοιπους της κλίκας του φτάσατε στο ανώτατο σημείο των προσδοκιών σας να γίνετε Δημοτική αρχή ενός Δήμου που ο Δήμαρχος δεν είναι κάτοικος. Ήδη έχετε γράψει Ιστορία με τους πιο μελανούς πηχυαίους τίτλους. Η "εγκληματική" σας δράση κατά των δημοτών εξελίσσεται ταχύτατα. Μέσα σε 15 μήνες- προλάβατε να καταστρέψετε ότι δεν κατάφερε κανείς τα περασμένα 70 χρόνια. Με επικεφαλής αρχηγό ένα απολύτως τίποτα, τον Δημήτρη Μάρκου, λεηλατήσατε τα οικονομικά του Δήμου, πουλήσατε το καλοκαίρι την παραλία σαν χωράφι ιδιόκτητο, ξεπουλήσατε το δημοτικό Γήπεδο των Σπάτων σαν κληροδότημα κ.α.

Μοναδική δέσμευση της παράταξής σας ήταν «ΟΧΙ ΚΕΛ» κάτι που έδιωξε "στο πυρ το εξώτερο" τον Λουδοβίκο οποίος είχε κάνει συμφωνία για ΚΕΛ και μάλιστα με προδιαγραφές. 
Τώρα έρχεται ο τιποτένιος αρχηγός σας, ζητάει Δημοτικό Συμβούλιο για να εξασφαλίσει απόφαση για Σύνδεση με την Ψυτάλλεια, για μια ακόμη φορά -το προεκλογικό αποτέλεσμα δεν του ήταν αρκετό. Για να αποδείξει ότι είναι εντελώς ανίκανος αλλά ικανός απατεώνας, πάει μετά από μερικές μέρες και βάζει την υπογραφή του για κάτι που του έχει απαγορευτεί ρητά και ξεκάθαρα από την τοπική κοινωνία και το Δημοτικό Συμβούλιο να κάνει. Υπέγραψε για την κατασκευή ΚΕΛ στην Αρτέμιδα. Μπορώ να φανταστώ μόνο μια απλή εκδοχή κινήτρου αυτής της πράξης, την εξασφάλιση των θέσεων και των αμοιβών για τον ίδιο και την κλίκα του. 
Μόνος του ομολογεί και παραδέχεται στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ότι το θέμα είναι απλά πολιτικό. 
Και ρωτάω εγώ: "Ναι κύριε Δημήτρη Μάρκου, θυρωρέ! Ζήτησες αναβάθμιση από θυρωρός να γίνεις πολιτικός. Πολιτικός δηλώνει και ο υπερήλικας γιατρός της κλίκας. Αυτός ήταν και ο λόγος που σας ψηφίσαμε. Να λύσετε το πολιτικό πρόβλημα και να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, αναβαθμισμένοι.
Να κάνουν ρουσφέτια, απατεωνιές και να παίρνουν μισθό το ξέρουν όλοι. Εσείς υποσχεθήκατε ότι ξέρετε και είστε πιο ικανοί από τους προηγούμενους και μπορείτε να σταθήτε στο ύψος των περιστάσεων πολιτικά και όχι υποτακτικά.

Άρα με την λογική που μας αναλύετε ό,τι έχει γίνει στην διάρκεια των 15 μηνών το χρωστάτε ΜΟΝΟ εσείς, κανείς άλλος. Ακόμη και την αμοιβή του ΕΜΠ εσείς πρέπει να την πληρώσετε από την τσέπη σας γιατί δεν έχει να κάνει με πολιτική. 

Η πρότασή σας είναι πολύ ρεαλιστική και πάρα πολύ σωστή! 
Προτείνετε τη σύσταση μιας παράνομης και παράτυπης επιτροπής γιατί -από ότι φαίνεται- δεν έχουμε Δήμαρχο και Δημοτική Αρχή. 
Το γεγονός ότι χρειάζεται μια τέτοια επιτροπή φανερώνει την ανικανότητά σας να εκπληρώσετε την αποστολή σας που σας χρεώθηκε με όλες τις ψήφους που αναφέρετε. 
Επομένως αυτή η ανικανότητά σας σας αφήνει ΜΟΝΟ μια επιλογή, αυτή της παραίτησης σας. Οι Δημοκρατικές διαδικασίες δεν χρειάζονται επιτροπές, μόνο εκλογές και μην μας μιλήσετε για δημοψήφισμα γιατί η λαϊκή εντολή που έχετε είναι πολύ νωπή.

Τα 100 εκατομμύρια που "καίγεστε" να εισπράξετε, συνοπτικά, με την κατασκευή ενός άχρηστου οικοδομήματος, αν είχαμε κανονικό Δήμαρχο που δεν κοιτάει να ασχολείται με τις πενταροδεκάρες από τις ξαπλώστρες και τα γήπεδα, θα τα είχε ήδη απορροφήσει για κατασκευή δικτύου και σύνδεση με το ΚΕΛ της Ψυττάλειας και θα ήταν  a priori λύση/εκβιασμός και πολιτική κίνηση ενός Δημάρχου που έχει το σθένος και το ανάστημα να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του τόπου του.

Κύριε Τούντα έχετε καταλάβει εν τέλει, όπως και όλος ο κόσμος, ότι ο Δημήτρης Μάρκου είναι εντελώς ανίκανος και άχρηστος για τα πάντα και ψάχνετε τρόπο να τον ξεφορτωθείτε; Αν δεν μπορείτε να τον εξαναγκάσετε σε παραίτηση υπάρχει η λύση που γνωρίζετε καλά από τον επαγγελματικό σας στίβο -όποιος αθετεί συμβόλαιο παραδίδεται στην δικαιοσύνη.

Η Δημοκρατία έχει λύσει όλα αυτά τα διλήμματα των Μάρκου, Γιαννάτου, Λάμπρου, Τούντα και άλλων. Ας σταματήσει επιτέλους ο Δημήτρης Μάρκου τις υπεκφυγές, τα κροκοδείλια δάκρυα. 

Ήξερα απόλυτα ποιος είναι και προσπάθησα να σας προειδοποιήσω, ακόμη και προεκλογικά. Τώρα το μάθατε και εσείς.

Οι λύσεις είναι στα χέρια σας και τα χρέη είναι όλα δικά σας. Μη τολμήσει κανείς να χρεώσει τους Δημότες, ούτε Ευρώ.


from anatakti.gr http://ift.tt/1KdGaGy
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου