Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Σε πανικό οι κάτοχοι iPhone: Αυτό το βίντεο κλειδώνει τις συσκευές

Η συγκεκριμένη ευπάθεια φαίνεται πως επηρεάζει τις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος από το iOS 5 και μετά και συσκευές από το iPhone 4 έως και το iPhone 7
Πανικό στους κατόχους iPhone έχει προκαλέσει ένα βίντεο, το οποίο όταν το παρακολουθούν οι χρήστες επιβραδύνει τις λειτουργίες της συσκευής έως ότου αυτή σταματήσει να δουλεύει.



//
Το βίντεο αρχίζει και παίζει κανονικά στο πρόγραμμα αναπαραγωγής του iPhone, ωστόσο μόλις αυτό τελειώσει χρειάζεται μόλις ένα λεπτό για να κλειδώσει το iPhone. Ο χρήστης θα πρέπει να κάνει εξαναγκασμένη επανεκκίνηση προκειμένου η συσκευή να επανέλθει.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα The Guardian, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν αμέσως τι έχει συμβεί στη συσκευή τους και συνεχίζουν να τη χρησιμοποιούν μέχρις ότου το smartphone δεν επιστρέφει στην αρχική οθόνη ή κλειδώνει σε μια εφαρμογή ή εμφανίζεται ένα περιστρεφόμενο λογότυπο σε μια μαύρη οθόνη.

Η συγκεκριμένη ευπάθεια φαίνεται πως επηρεάζει τις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος από το iOS 5 και μετά και συσκευές από το iPhone 4 έως και το iPhone 7. Όσο παλαιότερο το smartphone τόσο πιο γρήγορα γίνεται το κλείδωμα της συσκευής.

Όπως αναφέρει στο δημοσίευμά της η Guardian, η Apple δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο επί του θέματος.


from anatakti.gr http://ift.tt/2ieXmFr
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου