Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Νάιτζελ Φάρατζ: Ποζάρει αγκαλιά με έναν... τόνο και προκαλεί την οργή των Ιταλών!

Νάιτζελ Φάρατζ: Ποζάρει αγκαλιά με έναν... τόνο και προκαλεί την οργή των Ιταλών!
Βγήκε για ψάρεμα στην Αδριατική, αν και αυτήν την περίοδο απαγορεύεται η αλιεία τόνου! Την μία με τις... ερωτικές του περιπέτειες στον αέρα, την άλλη με το...
παράνομο ψάρεμα, ο Νάιτζελ Φάρατζ φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο να απασχολεί την επικαιρότητα, ακόμα και όταν ασχολείται με ζητήματα που δεν άπτονται της πολιτικής.



//
Αυτή τη φορά, λοιπόν, είναι τα ιταλικά ΜΜΕ που ασχολούνται μαζί του, καθώς ο Βρετανός ευρωσκεπτικιστής πολιτικός ποζάρει όλο καμάρι στο Facebook, αγκαλιά με έναν... τόνο, που μόλις έχει ψαρέψει στην Αδριατική, όπως ο ίδιος δηλώνει, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος, ο ιταλικός Τύπος τον κατηγορεί ότι προφανώς έχει «παραπλανηθεί» από τις συνέπειες του Brexit και αγνοεί την εγκυρότητα των κανόνων της ΕΕ, σύμφωνα με τους οποίους, την περίοδο αυτή απαγορεύεται η αλιεία τόνου.

Αναφέρει μάλιστα και την περίπτωση ενός Ιταλού ψαρά, ο οποίος δεν είχε την ίδια τύχη με τον Βρετανό πολιτικό. Ο εν λόγω ψαράς πιάστηκε από το λιμεναρχείο της Σαβόνα, καθώς είχε αλιεύσει τόνο, αν και απαγορεύεται αυτήν την περίοδο.

Ο «άσημος» ψαράς αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ, ενώ δεν είχε ούτε την ευκαιρία να... παρηγορηθεί με μία φωτογραφία του στο Facebook, όπως ο Φάρατζ...


from anatakti.gr http://ift.tt/2pQCUAV
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου