Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σπάτων – Αρτέμιδας - Σύσκεψη στο Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Σπάτων – Αρτέμιδας συνεπής στις δεσμεύσεις της για την επίλυση χρόνιων τοπικών προβλημάτων συναντήθηκε την Τρίτη 23/2 με την ειδική σύμβουλο για πολεοδομικά ζητήματα, του αναπληρωτή υπουργού περιβάλλοντος κ. Τσιρώνη.
Από πλευράς της Ο.Μ παρίσταντο ο συντονιστής της Λουκάς Μαργέτης, ο Γραμματέας του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Λυκείου Σπάτων – Αρτέμιδας σ. Δ.Κωνσταντινίδης και ο δημοτικός σύμβουλος – Γραμματέας Δημοτικού συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος της σ. Χ.Τσαντήλας.



//
Στην σύσκεψη τέθηκε το θέμα της άμεσης υπογραφής των συνοδευτικών κοινών υπουργικών αποφάσεων (Κ.Υ.Α) του Ν.4269/2014 (ΦΕΚ142Α/28-6-2014) παρ.12 και 13 του άρθρου 7 (Τοπικά Χωρικά Σχέδια).
Η υπογραφή των ως άνω υπουργικών αποφάσεων θα συμβάλει στην ταχεία εκπόνηση του ΤΧΣ στο να εξευρεθούν χώροι για την ανέγερση σχολείων που θα λύσουν ένα χρόνιο και φλέγον ζήτημα. Η οι σύμβουλοι του υπουργού μας είπα ότι:
Ο Ν. 4269 / 2014 (ΦΕΚ 142 Α΄ / 28-6-2014 – άρθρο 7,παράγρ. 12 &13 ) που αφορά και τα Τοπικά Χωρικά Σχέδια, είχε πάρα πολλά αντιοικολογικά άρθρα και άπειρες φωτογραφικές διατάξεις και επανεξετάστηκε εξολοκλήρου! Θα ολοκληρωθεί μέσα στον Μάρτιο.

Η Μελέτη που ΟΡΙΖΕΙ τις προδιαγραφές για την δημιουργία των ΤΧΣ έχει παραδοθεί απ΄ τον Μελετητή και μέσα σε ένα 10ήμερο είναι πιθανό να ανακοινωθούν.
Τα ΦΕΚ που έχουν εκδοθεί για την δημιουργία των ήδη υπαρχόντων σχολείων είναι ΄΄ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ΄΄ οι οποίες ΔΕΝ είναι σύννομες και εύκολα καταρρίπτονται από οποιοδήποτε ΄΄κακόβουλο΄΄!
Στο γραφείο του υπουργού παραδόθηκε εγγράφως και η κατάσταση των σχολικών κτηρίων της Αρτέμιδας αναλυτικά

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Μ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

25/2/2016


from anatakti.gr http://ift.tt/1p7JLlu
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου