Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ κατά της πρώην του, Τζίνας Μοσχολιού

Μπορεί πριν ενάμιση χρόνο να αντάλλασσε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την Τζίνα Μοσχολιού και να μίλαγε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη δημόσια λέγοντας
χαρακτηριστικά πως είναι πανέξυπνη, το άλλο του μισό και άλλα πολλά, τώρα ωστόσο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει αναθεωρήσει.

(Στης 29 Σεπτεμβρίου 2014 όταν το ζευγάρι ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας)

«Δεν έκανα γάμο με την κυριολεξία του όρου. Έκανα κάτι σαν γάμο. Παντρεύτηκα για συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι εξέλιπαν νωρίς στην πορεία αυτής της συμβίωσης, αλλά δεν έχω προλάβει να ζήσω γάμο» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ.



Ο ίδιος μάλιστα όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για την σχέση του με την Ελένη Καρβελά, η οποία και έκανε πρακτική στην εκπομπή του, εκείνος βρήκε την ευκαιρία να πετάξει το «καρφάκι» του στην πρώην σύζυγό του, λέγοντας!

(O παρουσιαστής του ΣΚΑΙ πριν λίγες μέρες είχε απαθανατιστεί από τους φωτογράφους την ώρα που έκανε περίπατο με την ¨Ελένη του» στην Κηφισιά)

«Αυτό που με κέρδισε στην Ελένη είναι πως δεν είναι δημοσιογράφος και ούτε και θέλει να γίνει. Έχω καεί στον χυλό, έχω κακό προηγούμενο. Ως εκ τούτου δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο που με αντιμετωπίζει ως όχημα. Όσο χαρούμενος και καλοπροαίρετος άνθρωπος και αν είσαι, μεγαλώνοντας, γίνεσαι πιο υποψιασμένος» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τι τελικά τον κέντρισε στην νέα του σύντροφο;

«Η Ελένη είναι ένα πολύ γελαστό παιδί και εξαιρετική συντροφιά. Είναι ωραίο κορίτσι και αυθεντικά σέξι».


from anatakti.gr http://ift.tt/1LQmOry
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου