Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Το πρώτο SUV στην ιστορία της Maserati

Επίσημο: Το πρώτο SUV στην ιστορία της Maserati
Η Levante σηματοδοτεί τη νέα είσοδο στην κατηγορία των πολυτελών και σπορ SUV. Η Maserati έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου της μοντέλου, λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα με κάθε επισημότητα στο σαλόνι της Γενεύης.
Η σχεδίαση του μεγάλου ιταλικού SUV τονίζεται από τη μεγάλη κάθετη μάσκα, η οποία ενώνεται με τα φωτιστικά σώματα, τον «επιθετικό» προφυλακτήρα, τις ακμές στο καπό, τους χαρακτηριστικούς αεραγωγούς στο πλάι, την πίσω αεροτομή και την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.



//
Οι μηχανικοί της Maserati έχουν δώσει προσοχή στο να συνδυάσουν την κορυφαία ποιότητα κύλισης στην άσφαλτο με πραγματικές δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου.

Ο στάνταρ εξοπλισμός της Levante περιλαμβάνει ηλεκτρονική ανάρτηση με δυνατότητα ρύθμισης της απόσβεσης των αμορτισέρ, τετρακίνηση Q4 και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Οι κινητήρες βενζίνης και diesel είναι βέβαια Euro6, όμως η Maserati δεν έδωσε ακόμη λεπτομέρειες για κυβισμό και ισχύ.
Η γραμμή παραγωγής της Levante βρίσκεται στο Μιριαφόρι και τα πρώτα αυτοκίνητα θα φθάσουν στις εκθέσεις της Maserati – επί ευρωπαϊκού εδάφους – μέσα στην άνοιξη. Οι υπόλοιπες αγορές θα ακολουθήσουν εντός του 2016.


ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ


from anatakti.gr http://ift.tt/1ThlR3N
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου