Το πιο καυτό εστιατόριο στον κόσμο έχει λίστα αναμονής 27.000 ατόμων και ανοίγει μόλις 70 μέρες τον χρόνο.
Το συγκεκριμένο εστιατόριο ονομάζεται Noma, είναι στην Κοπεγχάγη και θεωρείται ένα από τα πιο καλά εστιατόρια στον κόσμο, ενώ πρόσφατα άνοιξε παράρτημα στο Σίδνεί, υπό τον chef René Redzepi.
//
Με λίστα αναμονής 27.000 ατόμων και μόνο λίγες εβδομάδες λειτουργίας, έως ότου ο Redzepi και η ομάδα του επιστρέψουν στην Δανία μετά από 10 εβδομάδες στην Αυστραλία, το Noma είναι το πιο καυτό όνομα εστιατορίου στον κόσμο.
Ο Redzepi είναι διάσημος γιατί χρησιμοποιεί ντόπια υλικά για να κατασκευάσει γευστικά (και οπτικά) αριστουργήματα.
Το μενού περιλαμβάνει ψάρια, οστρακοειδή, αστακό, φύκια , σνίτσελ από θαλάσσια σαλιγκάρια, σούπες από καβούρι, λάδι κροκόδειλου, μακαντάμια κ.α..
Πιατέλα θαλασσινών με λίπος κροκόδειλου
Μακαντάμια με καβούρι
Στρείδια σνίτσελ
Μάνγκο και πράσινα μυρμήγκια μαριναρισμένα με φρέσκα φρούτα
Τούρτα με ρούμι γάλα και ταμάρινθο
Το συγκεκριμένο εστιατόριο ονομάζεται Noma, είναι στην Κοπεγχάγη και θεωρείται ένα από τα πιο καλά εστιατόρια στον κόσμο, ενώ πρόσφατα άνοιξε παράρτημα στο Σίδνεί, υπό τον chef René Redzepi.
//
Με λίστα αναμονής 27.000 ατόμων και μόνο λίγες εβδομάδες λειτουργίας, έως ότου ο Redzepi και η ομάδα του επιστρέψουν στην Δανία μετά από 10 εβδομάδες στην Αυστραλία, το Noma είναι το πιο καυτό όνομα εστιατορίου στον κόσμο.
Ο Redzepi είναι διάσημος γιατί χρησιμοποιεί ντόπια υλικά για να κατασκευάσει γευστικά (και οπτικά) αριστουργήματα.
Το μενού περιλαμβάνει ψάρια, οστρακοειδή, αστακό, φύκια , σνίτσελ από θαλάσσια σαλιγκάρια, σούπες από καβούρι, λάδι κροκόδειλου, μακαντάμια κ.α..
Πιατέλα θαλασσινών με λίπος κροκόδειλου
Μακαντάμια με καβούρι
Στρείδια σνίτσελ
Μάνγκο και πράσινα μυρμήγκια μαριναρισμένα με φρέσκα φρούτα
Τούρτα με ρούμι γάλα και ταμάρινθο
from anatakti.gr http://ift.tt/1RTIMAp
via IFTTT
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου