Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: «Δήμαρχε....... που πήγε το Πράσινο;» - Καμία απάντηση!!

Πρώτη δημοσίευση: 13/07/2016
Ακολουθώντας την διαδρομή Πικέρμι-Κέντρο Υγείας Σπάτων μετά την διασταύρωση του Κέντρου Υγείας βραδινή ώρα υπάρχει δεξιά ένας φωταγωγημένος, όμορφος χώρος, για όσους δεν ξέρουν!
Πρόκειται για το εγκαταλειμμένο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για το οποίο οι υπηρεσίες πρασίνου, με αυταπάρνηση έχουν αγωνιστεί, με την επίβλεψη του υπευθύνου γεωπόνου, να το διατηρήσουν πράσινο για να μπορεί να εξυπηρετεί τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε. Αυτό το κόσμημα που τώρα είναι σε κατάσταση απόλυτης εγκατάλειψης και πλήρης
απαξίωσης του Δημήτρη Μάρκου.
Είναι παράδοξο πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που καθημερινά πάει από το σπίτι του που είναι στο Πικέρμι, στο Δημαρχείο και από το Δημαρχείο στο Πικέρμι (ΑΡΤΕΜΙΔΑ δεν πλησιάζει) να βλέπει αυτή την αθλιότητα, να έχει την απόλυτη δύναμη να την αλλάξει και παρόλα αυτά να αδιαφορεί εντελώς γιατί πρόκειται για πολύ μικρό έργο και δεν μπορεί να έχει προσωπικό όφελος.



//
Ποσό αδιάφορος μπορεί να είναι;
Ποσό ανάξιους μας θεωρεί ;
Ποσό απαξιωτική είναι η αντιμετώπιση του στους δημότες που τον ψήφισαν και του έδωσαν το αξίωμα, που το ατιμάζει καθημερινά;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: «Δήμαρχε....... που πήγε το Πράσινο;»

Από τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε το απίστευτο μέγεθος εγκατάλειψης του χώρου, όπως και όλα τα υπόλοιπα πάρκα και παιδικές χαρές που υπάρχουν στον Δήμο. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ψηφίζονται αποφάσεις εκατομμυρίων Ευρώ, για την δημιουργία νέων χωρών που θα λειτουργήσουν......"ποτέ"για να ρημάξουν και αυτά.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: «Δήμαρχε....... που πήγε το Πράσινο;»

Είναι προσβλητικό σε μια γειτονιά με τόσο πυκνό αστικό ιστό, που κατοικούν τόσες οικογένειες να υπάρχει ήδη ένας χώρος αναψυχής και ο ανίκανος και αδιάφορος Δήμαρχος να μην το συντηρεί, για να το χρησιμοποιούν οι περίοικοι.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: «Δήμαρχε....... που πήγε το Πράσινο;»

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που λοιδορούσε κάποτε τον προηγούμενο Δήμαρχο γιατί αδυνατούσε να συντηρήσει το πάρκο του αεροδρομίου, πίσω από το BLANOS.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που υποσχόταν ότι όταν θα γίνει Δήμαρχος, ξέρει τι πρέπει να κάνει.!!!!!!!!!!! 

Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι επισκέπτης το πρωί και φυγάς το μεσημέρι για να πάει να ξεκουραστεί με την νοοτροπία του Δημοσίου Υπαλλήλου και όχι του Ηγέτη που θα βγει στον δήμο και θα βάλει πλάτη για να φτιάξει κάτι καλό.

Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος, που δεν γνωρίζει καν τον Δήμο του, να μπορεί να βελτιώσει κάτι;

Η εικόνα μιας πόλης ξεκινάει από την είσοδο της. Και δυστυχώς στην συγκεκριμένη είσοδο συναντάς αυτή την παρατημένη αθλιότητα για την οποία μόνο ένας ανίκανος, αδιάφορος, τεμπέλης θα μπορούσε να ευθύνεται!

Ένας δημόσιος υπαλληλάκος, βερμπαλιστής που όμως στον βερμπαλισμό του του λείπει το βασικό στοιχείο. Ο χειμαρρώδης λόγος, αφού αυτός δεν μπορεί ούτε καν να μιλήσει!!!!!!!


from anatakti.gr http://ift.tt/29yEZFM
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου