Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Καμαρώστε το νέο BMW M8 600ps

BMW M8 με 600 ίππους: Απαγορευτική για καρδιακούς
Οι τελευταίες πληροφορίες από  την BMW στο Μόναχο αναφέρουν πως όχι μόνο θα αναβιώσουν με τον καλύτερο τρόπο την κορυφαία σειρά 8, αλλά πολύ περισσότερο θα προχωρήσουν ένα ακόμη βήμα, στην κατασκευή της Μ8.
Για όσους το αντέχουν δηλαδή…Τι θα υιοθετεί αυτό το «τέρας» σε τροχούς;



//

Τι άλλο από έναν νέο 4λιτρο twin-turbo V8 κινητήρα με ισχύ 600 ίππους. Τόσο απλά. Για τον λόγο πως η νέα  BMW θα είναι πανίσχυρη, οι τεχνικοί πρόκειται να την προικίσουν με τετρακίνηση, ώστε όλοι να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Είτε αυτοί που ταξιδεύουν στη ραστώνη, είτε εκείνοι που αρέσκονται να απενεργοποιούν τα ηλεκτρονικά και να κάνουν κυριολεκτικά τα δικά τους. Σε επίπεδο επιδόσεων τώρα, τα πρώτα 100 km/h από στάση θα έρχονται σε 3,8 δεύτερα και η τελική θα προσεγγίζει τα 300 km/h.
BMW-8-Series-640
Η πολυπόθητη Μ8, όπως φυσικά και η «απλή» 8άρα, πρόκειται να πατά στο ευέλικτο από πλευράς διαμόρφωσης πάτωμα που χρησιμοποιεί και η σειρά 7, ενώ θεωρείται δεδομένο πως για να κρατηθεί το απόβαρο σε λογικά πλαίσια, θα επιστρατευθούν τα καλύτερα υλικά, όπως είναι το αλουμίνιο, το μαγνήσιο, αλλά και τα ανθρακονήματα.
Μην την περιμένετε πριν από τα μέσα του 2019, ενώ το μεγάλο στοίχημα έγκειται, στο αν θα αντικαταστήσει τη σειρά 6 που γνωρίζουμε σήμερα, ή θα την πλαισιώσει από πάνω.


from anatakti.gr http://ift.tt/2deQloY
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου