Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

H Βασίλισσα Ελισάβετ πήγε για ιππασία

H Βασίλισσα Ελισάβετ πήγε για ιππασία
Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄, μια διάσημη «αμαζόνα» ήδη από τη δεκαετία του '30, αποφάσισε να ιππεύσει το αγαπημένο της άλογο την «Carltonlima Emma», στις όχθες του Τάμεση στον πύργο Γουίνσδορ
Παρόλο που έχει ήδη κλείσει τα 90 της χρόνια, η Αυτής Μεγαλειότητα η Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου δεν λέει να εγκαταλείψει μια από τις αγαπημένες της ασχολίες. Την ιππασία.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄, μια διάσημη «αμαζόνα» ήδη από τη δεκαετία του '30, αποφάσισε να ιππεύσει το αγαπημένο της άλογο την «Carltonlima Emma», στις όχθες του Τάμεση στον πύργο Γουίνσδορ.



//
Η Αυτής Μεγαλειότητα έχει ξεκινήσει την ιππασία σε ηλικία μόλις 6 ετών, όταν ο πατέρας της ο Βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ', της είχε δωρίσει το πρώτο της άλογο. Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' δεν έχει φορέσει ποτέ της κράνος κατά τη διάρκεια της ιππασίας- συνήθεια που φυσικά η μακροβιότερη Βασίλισσα του ΗΒ δεν θα μπορούσε να αλλάξει στα 90 της χρόνια- με πηγές του παλατιού να αναφέρουν πως η «Βασίλισσα δεν θέλει να χαλάσει τα μαλλιά της».


from anatakti.gr http://ift.tt/2eYaTBX
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου