Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Σκιά στο βυθό μοιάζει με το αεροπλάνο της AirAsia



Μια σκιά στο βυθό της Θάλασσας της Ιάβας, που πιθανόν να είναι το αεροπλάνο της AirAsia εντόπισε σήμερα ένα αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας της Ινδονησίας, όπως δήλωσε ο

επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Έρευνας και Διάσωσης της Ινδονησίας Μπαμπάνγκ Σοελίστιο.



«Δόξα τω Θεώ σήμερα! Στις 12.50 στρατιωτικό αεροσκάφος Hercules εντόπισε αντικείμενο που περιγράφεται ως σκιά και έχει το σχήμα αεροπλάνου στον βυθό της θάλασσας, εντός της ζώνης των ερευνών», δήλωσε ο Σοελίστιο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.



Νωρίτερα αξιωματούχος είχε δηλώσει ότι κόκκινα και λευκά συντρίμμια εντοπίστηκαν ανοικτά των ακτών της περιοχής Καλιμαντάν, τα οποία ενδεχομένως ανήκουν στο αεροσκάφος που φέρεται να συνετρίβη σε ρηχά νερά, ανοικτά των ακτών της Ινδονησίας.



Φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που επιβαίνει στο αεροσκάφος της πολεμικής αεροπορίας της Ινδονησίας το οποίο εντόπισε τα συντρίμμια είπε ότι είδε αντικείμενα που μοιάζουν με σωσίβιο γιλέκο, σωσίβια και επιμήκεις πορτοκαλί σωλήνες, ενώ ινδονησιακά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας της Ινδονησίας εντόπισε ένα επιπλέον πτώμα.






from anatakti.gr http://anatakti.blogspot.com/2014/12/airasia_10.html

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου