Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Νεαροί έκλεβαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ




Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια θέλησαν να πετύχουν τρεις νεαροί που κατάκλεβαν τα σούπερ μάρκετ στη Βέροια! Οι δυο μπήκαν ο καθένας σε διαφορετικό μαγαζί και άρπαξαν διάφορα είδη, ενώ ο τρίτος του περίμενε σε αυτοκίνητο απ’ έξω.

Όμως, για κακή τους τύχη, όταν ο 18χρονος και ο 25χρονος βγήκαν τρέχοντας από τα καταστήματα ακολουθούμενοι από τους υπαλλήλους, έπεσαν πάνω σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν μαζί με τον 19χρονο οδηγό.

Τα προϊόντα συνολικής αξίας περίπου 120 ευρώ κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους υπευθύνους των μαγαζιών, ενώ πάνω στον 18χρονο βρέθηκε και μικροποσότητα ηρωίνης. Οι τρεις δράστες ανακρίνονται στην Ασφάλεια και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.



*** Την άκρη του νήματος που οδηγεί στην εξιχνίαση των διαρρήξεων οι οποίες έχουν αναστατώσει τα χωριά της Νότιας Κυνουρίας στην Αρκαδία ίσως έχουν βρει οι αστυνομικοί του τμήματος Λεωνιδίου, που έπιασαν στα πράσα δυο Έλληνες ηλικίας 36 και 42 χρόνων όταν αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα σπίτι σε τοπική κοινότητα της περιοχής. Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους που ειδοποίησαν τους αστυνομικούς, συνελήφθησαν και ανακρίνονται, ενώ το όχημα που είχαν μαζί τους κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης κλοπής.






from anatakti.gr http://anatakti.blogspot.com/2014/12/blog-post_1168.html

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου